Prima Pagina aplicatii Bug major al iOS 4.3 sterge layout-ul homescreen-ului impreuna cu foldere

Bug major al iOS 4.3 sterge layout-ul homescreen-ului impreuna cu foldere

Cei de la 9to5Mac au descoperit un bug foarte important in iOS 4.3, bug care a fost prezent in toate cele 3 versiuni beta ale sistemului de operare, cel putin asa sustin cei care l-au descoperit. Aparent bugul se manifesta atunci cand incercam sa facem update unei aplicatii folosind aplicatia AppStore din homescreen. Daca selectati aplicatia pentru update va apare o fereastra unde vi se cere sa introduceti parola, daca apasati cancel fereastra se va inchide insa odata cu ea va fi resetat tot layout-ul homescreen-ului. Asta inseamna ca toate folderele voastre, toate rearanjarile facute de voi vor fi in cateva secunde sterse si homescreen-ul va reveni la setarile initiale.

Cat am avut iOS 4.3 nu am intampinat o asemenea problema insa voi testa iOS 4.3 beta 3 si voi verifica daca acest bug este adevarat. Daca se adevereste atunci Apple ar trebui sa rezolve urgent problema altfel se va trezi cu o groaza de clienti nemultumiti.

 • Share it please, e un bug foarte important!

 • Sorin

  Eu am patit de 3 ori si in 4.1 si de atunci nu mai dau update din appstore

 • demi buraga

  Saliu,

  Eu am patit de 2 ori faza cu resetul de layout cu iOS 4.3 beta 2, pe un 3GS. Nu am retinut insa in ce imprejurari s-a intamplat.
  Solutia pentru recapatarea layout-ului este un restore din ultimul backup.
  Inainte de a pune iOS 4.3 beta 3, o sa incerc daca de la secventa descrisa de 9to5mac se intampla resetarea respectiva.

  Multumesc

 • Eu nu am patit inca o chestie de genul asta, cu nici un iPhone, desi au jailbreak..

 • Bogdan

  Daca folosesti un tweak de afisare in mod diferit a folderelor gen FolderEnhancer, parca se instaleaza si IconSupport. Acest ultim addon impiedica de exemplu modificarea ordinii aplicatiilor din iTunes. Poate impiedica si apariția acestui bug