Video: Noua versiune a MyWi aduce optiuni avansate pentru internet tethering plus MyWi OnDemand

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4R0kzsE6O2I[/youtube]

Acum ceva mai bine de o ora a fost publicat un clip video in care ne este prezentata noua versiune a aplicatiei MyWi. Dupa cum stiti deja, MyWi permite utilizatorilor  partajeze  o conexiune de internet prin BlueTooth, USB sau sa transforme un iDevice intr-un Wi-Fi HotSpot. Apple a inclus in iOS 4.3 functia Personal HotSpot ceea ce ar fi transformat MyWi intr-o aplicatie aproape inutila deoarece ii “fura” principala functionalitate. Ei bine, dezvoltatorii aplicatiei MyWi s-au gandit sa ridice putin miza si au facut aceasta noua versiune a aplicatiei care aduce cateva noutati interesante.

In primul rand avem o interfata cu totul si cu totul noua, avem o dispunere diferentiata a tuturor optiunilor plus explicatii pentru fiecare dintre ele. In al doilea rand avem acum explicate pe categorii toate tipurile de optiuni disponibile : ce conexiuni putem face pentru un laptop, ce conexiuni putem face pentru un iDevice si ce conexiuni putem face pentru alte dispozitive. Acum conectarea intre iDevice-uri se va face deschizand aplicatia pe fiecare dispozitiv in parte si setand optiunile dorite pentru tipul de conexiune setata. Cea mai interesanta optiune dintre toate este MyWi OnDemand.

MyWi OnDemand ne permite sa setam o conexiune Wi-Fi/Bluetooth intre dispozitivele noastre astfel incat ele sa se conecteze unul la celalalt doar atunci cand au nevoie. Practic atunci cand navighezi pe internet tableta iPad se conecteaza la iPhone pentru ca are nevoie de conexiune, dar atunci cand nu mai navighezi conexiunea se deschide automat si se redeschide cand incepi iar sa navighezi. Tot procesul se petrece automat utilizatorul nefiind nevoit sa se conecteze/deconecteze de la dispozitiv de fiecare data. Intregul concept este foarte interesant si cu siguranta va readuce aplicatia in topul celor mai achizitionate aplicatii din Cydia, desi exista acum si Personal HotSpot.