Apple cauta expert pentru dezvoltarea de aplicatii pentru editare foto pe iPad 2

Daca inca mai aveati dubii in legatura cu posibilitatea implementarii unei camere in tableta iPad 2, atunci poate va convinge aceasta oferta pentru un loc de munca publicata de Apple. Oferta a fost publicata saptamana aceasta pe site-ul Apple si in ea este specificat faptul ca departamentul care se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor foto pentru iPad si Mac este in cautarea unui inginer software. Locul de munca este full time, este disponibil la sediul Apple din California si necesita cunostinte avansate despre aplicatii foto digitale. Tableta iPad nu are camera foto si nici aplicatii special facute de Apple care sa editeze poze, deci e foarte posibil ca pe langa camera sa vedem si niste aplicatii dedicate editarii pozelor.

The position could be related to the new Photo Stream feature referenced in early beta builds of iOS 4.3, Apple’s next operating system upgrade for iOS devices including the iPad. A description of the MobileMe service said it would upload and store the last thirty days of photos and download them to “all of your devices.”

In iOS 4.3 beta 1 si 2 au fost gasite referinte care indicau faptul ca Apple ar putea porta aplicatia Photo Booth de pe Mac OS X in iOS, dar s-au gasit totodata referinte care indicau faptul ca Apple ar putea dezvolta un serviciu ce ar permite incarcarea automata a pozelor din telefon direct in contul mobileme. Desigur ca acestea sunt doar speculatii, insa cert este ca Apple doreste sa dezvolte aplicatii de editare foto pentru iPad 2 si va fi foarte interesant de vazut ce ne-a pregatit Apple in noua versiune a tabletei.