Prima Pagina aplicatii Video: Animate iti permite sa setezi un boot logo animat pentru iDevice-ul...

Video: Animate iti permite sa setezi un boot logo animat pentru iDevice-ul tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u7pRS9b-H3s[/youtube]

Ieri v-am prezentat tweak-ul GP Animate Disabler care dezactiveaza boot logo-ul animat instalat de greenpois0n RC5 dupa efectuarea jailbreak-ului. Animate este o aplicatie noua care permite utilizatorilor sa schimbe boot logo-ul existent cu unul predefinit de developer sau ne permite sa facem noi un alt boot logo animat. Tweak-ul functioneaza doar cu terminalele care au untethered jailbreak facut cu greenpois0n RC5 deci nu incercati cu altceva pentru ca nu va functiona. Tweak-ul citeste o serie de imagini PNG  copiate de noiin fisierele de sistem ale terminalului nostru, imagini a caror succesiune va fi defapt boot logo-ul animat. Practic faceti mai multe imagini png care printr-o prezentare rapida vor afisa o imagine animata.

Tweak-ul nu apare inca in Cydia, insa il puteti instala daca instalati Apple boot logo din repo-ul modmyi, categoria teme. Imaginile PNG pentru animarea boot logo-ului trebuie copiate in Library/Bootlogos intr-un folder nou facut de voi si trebuie sa fie in format 0 – 9.png iar prima imagine trebuie sa fie intotdeauna boot logo-ul original al Apple.

UPDATE: Iata cum puteti instala un boot logo :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKDMcRdplL0[/youtube]

 • Cosmynus

  sursa

  http://www.h

  este ok.

 • Ok pentru ce?

 • Bejan Andrei

  ma dar eu nu am inteles cum instalez AcunaTech logo? Ca ala imi place. sursa? unde-i sursa???

 • O sa fac si tutorial, sursa e la inceputul clipului video dar nu explica modul in care instalezi animatiile.
  In al doilea clip video sunt demonstrati pasii explicati de mine in articol, faceti png, faceti folder, copiati in folder.