Primele imagini cu terminalele Windows Phone 7 de la Nokia

Probabil stiti deja ca Nokia si Microsoft au incheiat un parteneriat menit sa aduca sistemul de operare Windows Phone 7 pe terminale dezvoltate de Nokia. Ei bine, in imaginile de mai sus avem primul concept al terminalelor Nokia ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone 7.  Imaginile au fost obtinute de Engadget de la surse apropiate companiei Nokia, probabil de la vreun angajat furios, si in momentul acesta reprezinta doar un concept al terminalelor, adica o prezentare grafica ce ar putea sa nu devina realitate. Terminalele arata destul de bine din punct de vedere al design-ului, insa pe partea hardware nu exista insa informatii.

Ce parere aveti, vor avea succes acest gen de terminale?

15 COMENTARII

  1. chiar arata cool. si tinand cont ca nokia mereu a avut telefoanele highend sub pretul celor de la apple, htc, samsung eu cred ca vor avea succes. insa cu , conditia ca market-ul celor de la wp7 sa se dezvolte cat mai rapid pana la lansarea smartphone-urilor.

  2. cine stie cum activez gps pe un 3gs old bootrom bb 06.15.00 ? nu am semnal la gps !!! sau daca cumpar igo de pe appp store merge ?
    va rog ajutatima !!!!

  3. Winmobile a fost si va mai fi inca foarrte util pentru business, alaturi de blackberry. IOS nu e chiar pentru asa ceva. Inca am mobil ci win si Igo pe el care merge mult mai bine decat pe Iphone. Editare texte, muzica si divx fara probleme. Pus o camera, procesor mare si touch capacitiv si Nokia va vinde bine telefoanele. Inca ma am Arte de la nokia si pot spune ca este de calitate foarte buna.

  4. @ a_r_i_e_s: Windows Phone 7 nu este cel mai prost sistem de operare, poate este cel mai putin dezvoltat pe partea de aplicatii, dar cu sigurantaa nu este cel mai prost!

    Un mare PLUS pentru NOKIA daca va scoate un dispozitiv cu WP7. Asteptam cu nerabdare rezultatul.
    P.S.: Prototipurile arata foarte bine, cel putin dupa parerea mea.

  5. Sincer terminalul ala arata ca un tampon maxi.. Nu cred k vor fi de ignorat dar parerea mea e ca Win e sub iOS .. nu stiu ca experienta cum e platforma Android.. Oricum, incet, incet cu Cydia, le putem “combina”!

  6. Nokia cu WP7 înseamnă că finlandezii s-au resemnat și îi lasă pe cei de la MS să dea direcția evoluției viitoarelor telefoane Nokia, însă din păcate “fotocopiatoarele din Redmond” n-au fost niciodată lideri în inovație (ci doar negustori iscusiți), ceea ce înseamnă că rămâne tot pe umerii Apple inovația din acest domeniu, iar o piață cu un singur pol de inovare nu este cel mai bun lucru pentru consumatori.

    Nokia se va pierde în masa producătorilor OEM cu Windows și peste câțiva ani nu va mai conta prea mult.

  7. @Mihai 3G: Hackuirea telefonului cu BB 06.15.00, care este de iPad și nu complet compatibil cu iPhone, înseamnă să-ți iei adio de la funcția GPS. Probabil pentru totdeauna. Sau, dacă ești încă printre cei optimiști, urmărește site-ul acesta, poate se anunță cândva vreo soluție de downgrade de BB, ceea ce momentan nu este posibil.

  8. Se poate sa mai cumpere lumea…pentru ca e totusi Nokia si, pana acum, la capitolul hardware, Nokia a fost destul de sus in top-uri…dar daca softul celor de la Microsoft n-o sa se imbunatateasca semnificativ….nu cred ca o sa mai vrea prea multa lume sa cumpere asa ceva. Eu unul nu mi-as lua (cel putin, nu in versiunea asta de WP7). Sunt foarte multumit de Symbian S60v3-ul meu. Si…nu ma grabesc sa-mi iau un telefon cu touch-screen. Inca am probleme destul de mari cu scrisul pe iPod touch (si nu pot sa zic ca are o tastatura virtuala proasta, dar nu nimeresc deloc literele alea). Nu cred ca as putea sa rezist sa scriu zilnic pe un touch-screen.

  9. Cati din cei care scrieti aici aveți laptop sau desktop cu Windows? Nu știu de ce am impresia ca marea majoritate. Cum o fi, cum nu o fi îl folosim, ne jucam, mai o programare, etc.
    Asa cum o parte din noi suntem utilizatori de Nokia sau/si Windows, consider ca poate rezulta un lucru bun din aceasta alianță, si de ce nu, clientul mai are o opțiune.
    Am iPad, laptop sony vaio si Nokia n900. ASA ca pot fi un Potential client la un nou Nokia.
    Bafta tuturor.

  10. Asa si noi avem 2 mercedesuri,iphone4,si geaca de piele si ?Ce relevanta are ca ai tu laptop sony vaio si ipad :)).Jenant,face parte din categoria “blonda sexy 90-60-90…..nu caut nimic doar ma laud”

  11. @Andreescu Lucian: nu are nici o importantă ca nu ai înțeles ce am vrut sa spun. Ideea ca este loc si pentru alții sa încerce, sa vina cu idei si sa ofere alte lucruri. Nu exista pe lumea asta doar Apple si android. Încercăm sa transmit ca poți folosi si altceva decât ideviceuri si ca poți sa trai linistit inclusiv cu windows si Nokia.