Tutorial video: greenpois0n untethered jailbreak Apple TV 2G pe iOS 4.2.1

Aseara Chronic Dev Team a lansat oficial greenpois0n RC6, o noua versiune a solutiei de jailbreak care acum aduce compatibilitate cu Apple TV 2G, rezolva unele probleme de compatibilitate cu anumite emulatoare si unele buguri ale versiunii RC5. Nu veti putea activa terminalele voastre cu greenpois0n, asa ca nu incercati si nu urmariti acest tutorial daca nu aveti un Apple TV 2G deoarece instructiunile sunt diferite pentru Apple TV.

Pentru a folosi acest tutorial trebuie sa aveti un Apple TV 2G cu iOS 4.2.1 instalat.

Pasul 1

Descarcati greenpois0n RC6 de aici : Windows, Mac OS X.

Pasul 2

Deschideti greenpois0n RC6 si veti avea afisat mesajul de mai jos care va intreaba daca doriti sa faceti jailbreak unui Apple TV 2G, apasati Yes.

Pasul 3

Conectati Apple TV-ul vostru prin USB la calculator, conectati-l la o sursa de curent si deschideti iTunes.

Pasul 4

Apasati butoanele Home + Play de pe telecomanda simultan pentru 7 secunde apoi dati drumul.

Daca ati urmat pasii corect atunci greenpois0n ar trebui sa inceapa sa transfere fisierele in ramdisk-ul dispozitivului. Procesul acesta dureaza intre 40 – 60 de secunde iar cand greenpois0n termina va afisa mesajul de mai jos.

Pasul 5

Acum conectati dispozitivul la calculator, se va incarca sistemul de operare iar in meniu veti avea o tab numit greenpois0n, selectati-l, selectati Inject Software.

Dupa selectare veti ajunge intr-un nou meniu unde trebuie sa selectati Cydia Package pentru a instala Cydia si a termina intregul proces.

Dupa ce terminati de instalati Cydia va trebui sa apasati butonul Home pentru a reporni dispozitivul si asta e tot, aveti un Apple TV 2G jailbroken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AUD_0osFpcw[/youtube]