sn0wbreeze 2.2 disponibil, face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1

sn0wbreeze este programul cu ajutorul caruia putem face un custom ipsw pentru iOS 4.2.1 direct din Windows. Dev Team a lansat in aceasta seara PwnageTool 4.2 care ne permite sa facem un custom ipsw de pe Mac OS X, insa iH8sn0w a lansat sn0wbreeze 2.2 care ne permite sa facem acelasi lucru de pe un PC. Aceasta versiune a sn0wbreeze ar trebui sa fie disponibila pentru toate terminalele indiferent de versiunea de bootrom sau de baseband.

sn0wbreeze 2.2 nu rezolva problemele cu baseband-ul 06.15.00 de iPad si nici nu face decodare pentru celelalte baseband-uri.

sn0wbreeze a avut intotdeauna probleme asa ca va recomand sa asteptati pana maine sa vedem daca peste noapte iH8sn0w nu va scoate versiuni noi ale programului. Nu voi face un tutorial inca deoarece nu am prea multa incredere in iH8sn0w avand in vedere ca nu de multe ori a facut programe care au cauzat foarte multe probleme pentru utilizatori.

Puteti descarca sn0wbreeze 2.2 de aici, insa va recomand sa nu il folositi pana maine cand fac un tutorial:

UPDATE: Ca tot spuneam de versiuni noi si lipsa de credibilitate a lui IH8sn0w, acum a scos o versiune noua pe care o puteti descarca de aici: [download id=”118″]