Prima Pagina aplicatii Video: iPhone Nano concept – inchide aplicatiile prin strangerea terminalului in palma

Video: iPhone Nano concept – inchide aplicatiile prin strangerea terminalului in palma

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e7uk_sxYW98[/youtube]

Stiti cu totii despre zvonurile recente privitoare la posibilitatea lansarii unui iPhone mai mic in vara totul in ideea de a opri cresterea pe care Android o inregistreaza in ultima perioada. In clipul video de mai sus avem un concept video in care este demonstrat modul in care ar atata un iPhone nano cu ecran situat dintr-o margine in alta a carcasei dar care are si un sistem inedit de inchidere a aplicatiilor. In locul butonului Home ar putea fi folosit un nou sistem actionat prin presiune, adica strangeti terminalul in palma si el va inchide aplicatiilor voastre ca si cum ati folosi un buton Home.

Ideea pare interesanta insa e putin probabil sa fie vreodata pusa in practica pentru ca nu este ideala lansarea unui terminal care trebuie “strans” pentru a functiona. Ca si aspect arata destul de bine dispozitivul, poate unul dintre cele mai reusite concepte prezentate pana acum.

A more intuitive way could be to equip the phone with a pressure-sensitive body. The phone could then be squeezed and the current app would shrink and return the user to the Home screen.

This could be a real wow effect. Seeing how the phone reacts to your grip and then having the app vanish in the palm of your hand.

To avoid ‘squeeze to go Home’ from happening by accident, a visual cue could show that pressure is being applied. In this concept, the app begins to shrink to reflect the pressure that is being applied. When the pressure goes over a defined threshold, the user is returned to the Home screen.

 • Share it please!

 • cucubau

  spuneam ieri intr-un comment despre posibilitatea unui buton home pe lateralul iphone-ului, ceva asemanator cu ce-i in video. pe cine intereseaza tema winterboard din video este glassklart hd

 • Daca esti mai fortos risti sa ramai fara telefon

 • SymbianFreak

  Interesanta dar nu foarte utila ideea. Pentru ca, daca tu folosesti strangerea ca metoda de inchidere a aplicatiilor si pe post de buton de Home, cum o sa faci usor multitasking/voice controls/jailbrake? Pentru multitasking, ai putea sa faci squeeze twice dar putin probabil sa poti sa faci asta suficient de rapid cat sa-ti interpreteze telefonul comanda ca multitasking si nu doua inchideri de aplicatie.

  Pentru voice controls, presupun ca ai putea sa tii strans pana tipa aparatul…. :))

  In ultimul caz, ar fi chiar funny sa vezi pe cineva strangand de mama focului un device de genul asta, cu ambele maini, ca sa-l bage in DFU mode. :)))