Video: Whited00r aduce iOS 4.2.1 pe iPhone 2G/3G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lzvpKQ-Pc2c[/youtube]

Whited00r este un proiect menit sa aduca posesorilor de iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G/2G functionalitatea iOS 4.2.1 pe iOS 3.x fara a avea un impact major asupra performantelor dispozitivului. Echipa care lucreaza la acest proiect foloseste tweak-uri din Cydia pentru a implementa in iOS 3.x functionalitatile existente in iOS 4.2.1 iar asta permite posesorilor terminalelor mentionate mai sus sa simuleze rularea iOS 4.2.1 pe terminalele proprii insa in conditii mult mai bune. Totul se face prin instalarea unui custom ipsw pre-fabricat de catre echipa care administreaza proiectul Whited00r, custom ipsw-ul fiind facut cu PwnageTool si are inclus tot ce aveti nevoie pentru a simula iOS 4.2.1.

Exista mai multe versiuni ale custom ipsw-urilor si pe site-ul oficial al proiectului veti gasi toate informatiile necesare asa ca daca aveti unul dintre terminalele mentionate mai sus si doriti sa beneficiati de iOS 4.2 pe dispozitivul vostru atunci poate ca ar trebui sa vedeti care dintre custom ipsw-uri vi se potriveste.

13 COMENTARII

  1. Daca ar functiona bine asta ar fi o treaba excelenta. Ma gandesc la multe aplicatii, tweak-uri care nu vor decat 4.xx O sa incerc si o sa va spun.

  2. o sa aiba cumva si GameCenter? merg aplicatiile 4.0+? Sau doar interfata e schimbata? Ma intereseaza ce anume ii lipseste fata de iOS 4.2.1

  3. Bineinteles ca pe pe iphone 3G firmware-ul 4.2.1 nu o sa alerge si oricum daca ii dezactivati multitasking si wallpaper (nativ nu are suport de multitasking si wallpaper) o sa functioneze decent pentru hardware-ul lui. Nici eu nu sunt un fan al lui 4.2.1 dar din pacate au aparut foarte multe aplicatii care cer 4.0+