Noua serie a MacBook Pro va avea un port conector nou, iata imagini

V-am spus zilele trecute ca noua serie a MacBook Pro ar putea avea implementata tehnologia Light Peak si in imaginea de mai sus avem ceea ce pare a fi un model nou a MacBook Pro cu un port proaspat introdus in design. Portul este situat intre cele pentru USB si cel pentru FireWire si dupa cum vedeti este marcat cu un fulger, logo pe care Apple il are inserat si in materialul promotional de mai jos. Cei de la Slashgear sustin ca acesta ar fi intr-adevar un port pentru tehnologia Light Peak sau un nou Mini DisplayPort implementat de Apple.

In materialul promotional observati ca noul MacBook arata aproape identic precum cel actual, dar aici vorbim doar de tastatura si trackpad. Maine Intel ar trebui sa prezinte oficial tehnologia Light Peak si tot maine Apple ar trebui sa prezinte noua serie a MacBook Pro.

4 COMENTARII

  1. Acel port de care zici tu arata identic cu mini display port, port care este prezent in actualele modele de macbook-uri.
    Putin probabil ca apple sa ii dea alta intrebuintare fata de cea actuala.

  2. porturile din imagine sunt identice cu porturile de la macbook pro-ul meu de 13”. Doar semnul difera…la mine e un monitor iar aici e un fulger….nu stiu ce sa zic