Video: Magic Cube – tastatura proiectata cu laser pentru iDevices

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h1osaHZqURc[/youtube]

Magic Cube este un nou produs foarte interesant lansat de o firma din SUA care permite utilizatorilor de iDevices sa foloseasca o un nou model de tastatura pentru a scrie pe propriile terminale. Dupa cum ati observat si din video, este vorba despre o tastatura proiectata pe o suprafata plana folosind tehnologie laser, tastatura care functioneaza in acelasi mod precum una normala doar ca ea fizic nu exista. Conceptul este foarte interesant insa putin cam greu de folosit la inceput.

Un dispozitiv special se conecteaza prin Bluetooth la terminalul nostru, proiecteaza tastatura pe o suprafata plana si noi o putem folosi fara nici cea mai mica problema. Produsul denumit sugestiv Magic Cube va fi disponibil in luna mai in magazine la pretul de 200$.

14 COMENTARII

  1. Cool. Vazusem produsul asta (un mokup al lui) intr-o revista, undeva, acum cativa ani. Si mi s-a parut super cool. In continuare mi se pare super cool idea dar de data asta vad ca baietii s-au pus pe treaba si au scos si ceva palpabil.

  2. E veche, de 6-7 ani, a fost importata si-n Romania, s-a vandut la Diverta. Merge pe orice device, conexiune pe bluetoth, plus softul ce insoteste produsul, pt. platforme Windows si Windoes Mobile, Symbian, Linux, OSX, etc.

  3. Dupa cum spune si Doc aceasta nu este deloc o noutate si cum nu a avut succes atatia ani nu vad cum ar avea acum mai ales la acest pret.

  4. In primul rand are delay si erori, apoi e greu sa tastezi cu viteza la doua maini! Exista un cititor IR care observa daca matricea a fost intrerupta de pozitia degetului si calculeaza tasta “apasata”. E buna pentru mediul steril, medical, etc. si ca efect, pentru cine iti intra in casa… 😉

  5. Eu am aruncat una saptamana trecuta ca o aveam de vreo 2 ani si ii pierdusem incarcatorul. Nu o foloseam deloc, desi era mult mai subtire si mai mica si functioneaza foarte corect. Acum 2 ani am dat vreo 700 de lei

  6. erau pe ebay cu 50$ si aveau si un fel de “trackpad” tot proiectat, dar suprafata trebuie sa fie una “speciala” caci daca tastezi pe lemn/metal, dupa 10 min. deja nu mai simti degetele

  7. ceva de genu era prezentat in conceptul seabird.mozilla seabird are din fabrica doua proiectoare si printr-unul s-ar putea face o tastatura virtuala .. .:)