Prima Pagina Apple Specificatiile noului MacBook Pro indica existenta FaceTime HD

Specificatiile noului MacBook Pro indica existenta FaceTime HD

Site-ul fscklog.com a reusit sa obtina o imagine cu ceea ce par a fi specificatiile inscriptionate pe carcasa unui MacBook Pro de 13inch, insa de generatie noua. Specificatiile sunt “in mare” asemanatoare cu cele prezentate de mine azi dimineata, deci zvonurile care indicau ca magazinele Apple ar primi noile Mac-uri inca de saptamana aceasta par a fi adevarate. Interesant este ca printre specificatii se mentioneaza si existenta unei camere HD compatibile cu FaceTime.

Camerele de pe iDevice-uri sunt camere VGA de rezolutie mica, insa daca e sa ne luam dupa noile specificatii ale Mac-urilor atunci Apple intentioneaza sa introduca FaceTime HD in Mac OS X. Pana acum Apple nu a vorbit de asa ceva insa FaceTime HD inseamna apeluri video  de calitate 720p si probabil aceasta functie va fi disponibila numai pe Mac-uri care au o conexiune de internet indeajuns de buna pentru a sustine un feed video in format HD.

 • Share it please!

 • cucubau

  Asta-i vrajeala tipica Apple, 720p inseamna 0,9 megapixeli, ceea ce pe wifi merge perfect, oricum Facetime e gandit doar pentru wifi. Deja sunt telefoane cu camera frontala de 2 mpix, iara a ramas in urma Apple, trebuia sa puna pe Iphone 4 o rezolutie macar ca a ecranului, 0,6 mpix

 • anonimous

  interesanta este placa video dar si faptul ca acele specificatii sunt in limba germana, deci e posibil ca lansarea sa aiba loc si in europa in aceeasi zi cu SUA

 • Tigris Regalis

  Hmm, are doar chipset-ul Intel de pe placa de bază, fără memorie proprie, pare deci configurația de bază de pe MacBook-ul alb, nu prea pare a fi MacBook Pro.

 • Pingback: Thunderbolt - Light Peak in versiunea Apple()