Prima Pagina iDevices Tableta iPad aleasa gadget-ului anului de catre Engadget, iPhone 4 ales telefonul...

Tableta iPad aleasa gadget-ului anului de catre Engadget, iPhone 4 ales telefonul anului

Astazi Engadget a “decernat” premiile pentru gadget-urile anului 2010 iar tableta iPad si terminalul iPhone 4 au fost desigur printre castigatori. Cei de la Engadget au impartit 2 randuri de premii, un rand decernate in urma voturilor a peste 100.000 de cititor si inca un rand decernat in urma alegerilor facute de editorii care lucreaza pentru Engadget. iPad a fost aleasa gadget-ul anului atat de catre cititor cat si de catre editorii Engadget iar la iPhone 4 situatia a fost identica. Sincer sa fiu nu ma asteptam ca iPad sa fie aleasa gadget-ul anului desi a avut parte de un succes fenomenal, insa ma asteptam ca iPhone 4 sa fie ales telefonului anului.

Ce parere aveti, merita sau nu?

 • Fiecare dupa nevoia si avutia sa 🙂 ! Binenteles ca isi merita pe deplin titlul * atat iPad-ul cat si iPhone-ul * ! Si asta datorita inovatiei, a os-ului si nu in ultimul rand :”vocea cumparatorului” ! Aceste combinatii dau nastere unui produs care cu greu poate fi egalat !And that’s exactly what makes ipad and iPhone so good 😉 ! Inca odata postarea tine exclusiv de parerea mea !

 • cucubau

  Pai daca a votat cititorul atunci merita! Cea mai tare si cu care sunt si eu 100% de acord e ca cel mai nasol gadget este Microsoft Kin, desigur daca nu punem la socoteala tabletele de genul iRobot sau alte inventii din astea de se gasesc in Auchan

 • Tigris Regalis

  Merită!

  Și cu asta cred că putem pune punct discuțiilor despre cât a avut Apple de pierdut din cauza unor “probleme” (până la urmă nesemnificative și cu oarecare impact doar în blogosferă, nu și pe piață și la consumatori) cu iPhone 4.

  Iar faptul că nici acum, la peste un an de la lansarea iPad, nu se găsește vreun tablet care să depășească utilizabilitatea iPad, spune totul despre acest device.

  Iar la coada listei nu mă miră să regăsim pe Microsoft, lider în imitare, frustrare și ratare.