Prima Pagina Android Faci update la Android 2.3.3, te alegi cu un ecran decolorat

Faci update la Android 2.3.3, te alegi cu un ecran decolorat

Credeati ca doar iPhone 4 are probleme? Ei bine nu-i chiar asa deoarece Google Nexus S cauzeaza la fel de multe probleme posesorilor. Dupa bugul care reseta terminalele in timpul convorbirilor, iata ca Android 2.3.3, care trebuia sa rezolve acel bug, aduce o noua durere de cap utilizatorilor. Foarte multe persoane se plang ca ecranele terminalelor s-au “decolorat” dupa update-ul la Android 2.3.3 si in imaginea de mai sus avem un exemplu foarte clar in acest sens. Google ar fi facut cateva modificari la driverele grafice ale Android si din pacate foarte multe telefoane afiseaza acum o imagine decolorata.

Nu numai Apple are probleme cu terminalele, toti producatorii au si nu pot decat sa ma bucur ca un update la o noua versiune a iOS nu-mi decoloreaza ecranul precum in imaginea de mai sus.

 • Share it please!

 • royce

  la imaginea din dreapta,cea decolorata prima mea reactie a fost ‘dar telefoanele astea doua nu au acelasi background’ :))

 • Tot_eu

  Macar la Android poti face downgrade.;) If you know what I mean.

 • Tigris Regalis

  Și parcă și WP7 are probleme cu un update, de unde reiese că tot Apple este cel mai diligent când vine vorba de update-uri, preferând să le amâne până rezolvă bug-urile decât să le grăbească lansarea pe piață.

 • Exact acest fapt afirm si eu la windows phone 7 he he ..take a look down :

  “The two Samsung handsets on the market—the Omnia 7 and possibly the Focus are both experiencing “difficulties” with installing the update. The updates are failing to install in two ways. For lucky individuals, the process merely hangs on step seven (out of ten); rebooting the phone resurrects it, albeit without the upgrade. For a minority of unlucky users, the process fails at step six, and corrupts the phone’s firmware. What’s worse is that for some of them it appears to be bricking the phone completely, rendering it useless.

  Those unfortunates with apparent firmware corruption can try forcing the phone into download mode (turn off the handset, then turn it on while holding the camera button and the volume down button, and keep all three buttons pressed for 10-15 seconds; then choose the “format” option). If this is successful, it should allow the handset to recover its original firmware and resume operation. But not everyone can get this to work, indicating that the devices are truly bricked, with the only option being to return them to the network operator and have them replaced under warranty.:)

 • Coldone

  Astia la fiecare update au cate o problema, prea de tot. Si daca nu vine problema de la google, se gaseste cate un producator sa aduca norma de buguri prin customizare.
  Sa fim seriosi, apple nu poate fi bagat in aceeasi oala.

 • cucubau

  @Tigris Regalis& Domnul Avocat: wphone7 are probleme cu update-ul doar la Samsung, care “ciudat” are probleme si cu Android-ul, ca sa nu enumeram sumedenia de probleme hardware pe care le are Samsung. Asa ca nu stiu cine e de vina in realitate

 • Catalin

  @zaone
  parca suntem niste copii, ne bucuram ca si capra vecinului are probleme.

 • Lasa ca si ei se bucura cand un iPhone are probleme.

 • Bogdan

  Nu inteleg care e ideea… Telefoanele sunt diferite.Primul e un Orange San Francisco si al doilea pare un Nexus S. Sa nu mai vb ca poza nu e facuta din fata ci dintr-un unghi in care lumina “bate” in obiectiv. In plus de asta nu au acelasi tip de ecran. Deci pana la urma care este concluzia? Postam informatii numai de dragul de a posta?