Zvon: Microsoft ar fi donat o suma importanta de bani lui geohot

Weekendul trecut geohot a deschis o sesiune de donatii in incercarea de a aduna bani pentru a plati avocatii care il reprezinta in procesul intentat de compania Sony din cauza publicarii unei solutii de jailbreak pentru Playstation 3. La doar 2 zile de la deschiderea acestei sesiuni de donatii, geohot a si inchis-o sustinand ca a adunat indeajuns de multi bani pentru a acoperi cheltuielile cu avocatii pentru o perioada buna de timp. Nu stiu cat de valida este informatia insa Everythinghq a publicat un articol in care sustine ca Microsoft ar fi donat, printr-un interpus desigur, o importanta suma de bani lui geohot.

The information comes from a source close to the matter who must remain anonymous that in an attempt to help George win his case, and thus making it legal to hack the PlayStation 3, the company anonymously donated a large lump of cash so he could cover his court fees; remember: only 2 days had passed after Hotz requested the money and then received all of the money.

Sincer sa fiu imi vine greu sa cred ca Microsoft ar fi putut dona acei bani, insa pe de alta parte geohot a inchis extrem de rapid sesiunea de donatii.