Prima Pagina geohot Zvon: Microsoft ar fi donat o suma importanta de bani lui geohot

Zvon: Microsoft ar fi donat o suma importanta de bani lui geohot

Weekendul trecut geohot a deschis o sesiune de donatii in incercarea de a aduna bani pentru a plati avocatii care il reprezinta in procesul intentat de compania Sony din cauza publicarii unei solutii de jailbreak pentru Playstation 3. La doar 2 zile de la deschiderea acestei sesiuni de donatii, geohot a si inchis-o sustinand ca a adunat indeajuns de multi bani pentru a acoperi cheltuielile cu avocatii pentru o perioada buna de timp. Nu stiu cat de valida este informatia insa Everythinghq a publicat un articol in care sustine ca Microsoft ar fi donat, printr-un interpus desigur, o importanta suma de bani lui geohot.

The information comes from a source close to the matter who must remain anonymous that in an attempt to help George win his case, and thus making it legal to hack the PlayStation 3, the company anonymously donated a large lump of cash so he could cover his court fees; remember: only 2 days had passed after Hotz requested the money and then received all of the money.

Sincer sa fiu imi vine greu sa cred ca Microsoft ar fi putut dona acei bani, insa pe de alta parte geohot a inchis extrem de rapid sesiunea de donatii.

 • B06DAN

  Pana la urma e vorba de interese si de multi bani la mijloc. Crezi ca Microsoft nu vrea sa mai fure din procente celor de la sony?

 • Volt

  Nu ar vrea,toti sunt prieteni si stau la masa dupa ce arunca cu gunoi unii in altii.E ft posibil ca hotz sa fii strans toti banii necesari in 2 zile,pe xda s-au strans vreo 2k dolari pentru hackuirea hd2-ului(poate unii stiu despre ce vb) in vreo 2 ore,sa fim seriosi acum poate un 15% din cei cu hd 2 viziteaza xda ai din aceia vreo 2%% ar fii donat.Deci da e ft posibil ca hotz care a jailbreak-uit iphonului/ps 3 sa fii strans o cant suficienta de bani in 2 zile.

 • gigescu

  e clar, daca geohot a inchis extrem de rapid sesiunea de donatii asta nu poate sa insemne decat ca, in mod cert, fara indoiala si fara nici o tagada, geohot a primit bani de la microsoft.
  oare cat de imbacsita si perfersa trebuie sa aveti mintea pentru a trage astfel de concluzii?
  nu dovezile conteaza ci imaginatia voastra idioata.

 • @gigescu: Adevarul e ca imaginatia ta e si mai putreda avand in vedere ca ai compus tot ce ai zis din imaginatia proprie. Felicitari.

 • com

  pe de-o parte, e posibil ca microsoft sa incerce sa taie din profitul Sony prin incurajarea jailbreakului pe PS3. Pe de alta parte, prin schema asta, microsoft ar putea sa-si taie singuri craca, sporind vanzarile de PS3-uri in defavoarea celor de xbox.

 • danadina9

  Daca are sprijinul Microsoft, cam au de castigat ambii…

 • Soulyd

  Sau poate a platit Apple ca sa mai faca Jailbreak pentru iPhone 🙂 LOL