iPad 2 codata vanduta in SUA

11

Un topic publicat astazi pe forum in legatura cu iPad 2 mi-a atras atentia si consider ca e necesar sa lamuresc problema pentru cei care citesc informatia pe site-ul Apple si au o dilema in legatura cu ea. In SUA Apple va comercializa 2 versiuni diferite ale tabletei iPad 2, una CDMA disponibila NUMAI pentru Verizon SUA si inca una GSM care va fi cel mai probabil decodata si va functiona cu toti operatorii din lume. Apple specifica destul de vag pe site-ul sau ca exista o diferenta intre versiunile tabletei iPad 2 comercializate de ei si ca, clientii trebuie sa fie foarte atenti atunci cand achizitioneaza tableta.

iPad with Wi-Fi + 3G Connects to the Internet via Wi-Fi and over 3G cellular networks with AT&T or Verizon Wireless. (3G service sold separately.) Select the model that corresponds with the carrier you’d like to use for 3G service. The iPad you choose is configured to work only with one carrier.

Mai exact ultima fraza poate creea confuzie, adica tableta iPad 2 aleasa de noi ar urma sa fie configurata pentru a functiona numai cu un singur operator de telefonie mobila. Nu cred ca Apple va vinde tabletele GSM codate ci sunt de parere ca acolo specifica faptul ca versiunea CDMA a iPad 2 va fi codata pe reteaua Verizon din SUA. iPad 2 a fost vanduta decodata de catre Apple, Steve Jobs a mentionat acest lucru in cadrul conferintei de anul trecut insa anul acesta nu a facut nici un fel de mentiune in acest sens deci probabil lucrurile nu se vor schimba. Mai multe vom afla dupa lansarea ei si ar fi o surpriza foarte neplacuta sa aflam ca sunt codate, desi nu cred absolut deloci in aceasta teorie.

Daca aveti in plan sa achizitionati o tableta iPad 2 aveti mare grija sa nu va treziti ca primiti una CDMA care nu va functiona in Romania.