Prima Pagina aplicatii Apple interesata sa imbunatateasca sistemul de comenzi vocale din iOS

Apple interesata sa imbunatateasca sistemul de comenzi vocale din iOS

Pe site-ul Apple a fost recent publicata o oferta de munca pentru ingineri specializati in dezvoltarea unor sisteme de comenzi vocale pentru sisteme de operare mobile. In descrierea ofertei de munca Apple vorbeste despre implementarea acestor sisteme de comenzi vocale doar pe smartphone-uri insa desigur ca le vom vedea si pe iPad sau iPod Touch. Dupa cum stiti deja in iOS exista aplicatia Voice Control care ne permite sa facem diverse task-uri prin comenzi vocale insa din pacate este extrem de limitata. VoiceActivator pe de alta parte este un tweak din Cydia care aduce posesorilor de iDevices adevarata utilitate a unui sistem de comenzi vocale dandu-ne posibilitatea de a deschide aproape orice din iDevice-ul nostru prin simpla rostire a unui cuvant.

Se zvonea ca Apple ar intentiona sa produca un sistem de turn-by-turn navigation pentru aplicatia Maps si este foarte posibil ca acest nou loc de munca sa aiba legatura cu acest proiect. iPhone 5 va fi disponibil in vara acestui an si e foarte posibil sa vedem noul sistem de turn-by-turn navigation implementat in iOS 5.

  • andreybej

    am vazut ca exista un tweak interesant ptr iphone dar nu gasesc niciun repo cu el. cred ca se afla in ispazio dar la mine nu merge instalat repo asta. Springtomize se cheama tweakul. daca aflati ceva va rog scrieti. scuze de offtopic