Prima Pagina baseband iOS 4.3 lansat pe 11 martie, asteptarea nu se va termina atunci

iOS 4.3 lansat pe 11 martie, asteptarea nu se va termina atunci

Stiu ca foarte multi dintre voi asteapta “cu sufletul la gura” lansarea iOS 4.3 si a solutiei de unlock pentru baseband-urile din iOS 4.1, 4.2.1 si chiar 4.3. V-am spus luna trecuta ca solutia de unlock pentru terminalele iPhone 4, care au baseband-urile 02.10.x si 03.10.x corespunzatoare pentru iOS 4.1/4.2.1, va fi disponibila la una/doua saptamani dupa 11 martie. Dev Team trebuie sa reverifice iOS 4.3 pentru a se asigura ca exploit-urile pe care le ai ei inca functioneaza iar asta necesita timp.

Nu se stie daca baseband-ul din iOS 4.3 va putea fi decodat asa ca nu faceti update la iOS 4.3 in speranta ca va iesi o solutie de unlock pentru respectivul baseband. Pentru iPhone 3G/3GS nu se stie nimic deocamdata, se merge pe ideea ca baseband-ul de iPad inca poate fi folosit pentru a face unlock.

 • Share it please.

 • KL

  nici la 1 aprilie nu o sa apara decodarea 😉 . lucrul asta l-am spus chiar dupa ce musculosu a iesit sa se laude ca dupa 4.3 iese decodarea. desi mi-am schimbat terminalul cu unu neverlock i4. indignarea tot nu a disparut pt ca stiu ca este foarta multa lume care are nevoide de decodare de la sf lunii octombrie 2010, o sa continui sa ii critic stiind ca si eu am fost in aceeasi situatie din octombrie pana in februarie tot crezand in minciunile lor . nu costa nimic sa fii corect si sa admiti ca nu ai solutie de decodare decat sa te intinzi cu tot felul de termene fictive care stii bine ca nu poti sa le respecti pt k nu ai nimic , sunt sigur k toata lumea cu telefoanele codate ar fi fost mult mai ingaduitoare daca “arabu sau omu cu steroizi ” ar fi iesit in fata sa zica nu am reusit sa gasim nimic , macar sa nu mai minta atat . ar fost fost mult mai de inteles sa admita esecul decat sa ne duca cu zaharelul jumate de an.( asta daca nu a fost vre-un interes de la apple sa nu scoata nimic , asta e alta problema fiecare crede ce vrea )

 • Andrei

  Mda….nimic sigur deocamdata!Si aici ma refer la siguranta ca unlock-ul sa apara pana la sfarsitul lunii martie,inceputul lui aprilie!De fel sunt optimist,dar de data asta ceva e putred,ma face sa-mi schimb profilul in Pesimist! 🙁

 • Andrei

  @Zaone,te face sa crezi ca avem dreptate atat eu cat si colegul @KL ?…si multi altii…

 • Arhimede

  da, aveti dreptate, nu au niciunfel de decodare, o primesc pe alte cai de la Apple, ca de altfel jb.

 • aLien

  unlock pt 4.3 nu v-a iesi pe ideea ca daca-l scoate o sa-l piarda pe cel pt ios 5…. unlock-ul pt restul iosuri-lor v-a iesi exact ca cel pt 4.0…

 • LOOL

  OFFICIAL UNLOCK STATEMANT: THERE WILL BE NO UNLOCK SOLUTION FOR THE NEWEST BASEBANDS!

 • sorin

  Si totusi, l-a testat cineva pe 3GS? sunt foarte curios cum se misca

 • Se va gasi o scuza si pentru aceasta cauza mai mult ca sigur , o cauza de neprofesionalism la nevoie ! Ei nu pot sa admita faptul ca :” stiti nu am scos nimic si nu gasim calea necesara deblocarii celor 2 BB ” ! Ar suna oribila treaba aceasta iar ratingul lor ar decadea considerabil :)) ( bine nu ca ar fi deja pusa in practica treaba asta ) !! Dar ma mir si totodata il felicit pe KL;) pentru faptul ca tipul si-a facut neverlocked telefonul si nu sta dupa toti prostii !!!