Salveaza SHSH pentru iOS 4.2.1! S-ar putea sa ai nevoie de el pentru jailbreak la iOS 4.3!

Avand in vedere ca iOS 4.3 este disponibil deja in iTunes, multi dintre cei care dezvolta solutii de jailbreak ne recomanda sa salvam SHSH-uri pentru iOS 4.2.1. Acum cateva saptamani s-a spus ca o solutie de jailbreak pentru iOS 4.3 ar putea necesita SHSH-uri pentru iOS 4.2.1 pentru a functiona deci e posibil ca Dev Team sa ne ceara sa le folosim. Cydia salveaza fisierele SHSH in mod automat pentru cei care au activat optiunea de salvare a SHSH-urilor cand au deschis Cydia pentru prima oara. SHSH-urile pot fi salvate si cu TinyUmbrella, marele avantaj fiind ca SHSH-ul se salveaza atat in Cydia cat si in calculatorul vostru.

Fisierele SHSH sunt necesare pentru a face restore la versiuni vechi ale iOS. Daca aveti un iPhone 3GS/4, o tableta iPad sau un iPod Touch 2G/3G/4G nu veti putea face restore la nici o versiune veche a iOS daca nu aveti SHSH salvat in Cydia. iPhone 3G poate fi restaurat la iOS 3.x chiar si fara SHSH.

In concluzie, salvati SHSH pentru iOS 4.2.1 acum cu TinyUmbrella!

17 COMENTARII

  1. @Zaone: Explica-mi te rog cum pot face restore de firmware la un Iphone 3g 16gb de la 4.0 la 3.1.3. !Mentionez ca in cydia am salvate shsh de la 4.0 in sus!Te intreb pentru ca ai mentionat in acest articol urmatoarea chestiune: “iPhone 3G poate fi restaurat la iOS 3.x chiar si fara SHSH “!

    Cum pot face asta?Da-mi un tutorial plssssssssss!!!!!!!!!!!

  2. @ Andrei: Poti face rstore cu shift+restore din itunes si selcectezi 3.1.3.Dupa restore iti apare o eroare,care o ignori si scoti telu din recoveri cu tinyubrela. Atat, acum ai 3.1.3. Bafta

  3. Zao… o rugaminte, intrebare. Am i4, 4.2.1, bb 03.10.01, codat pe AT&T America. Tiny mi-a salvat 5 SHSH-uri (4.2.1+ tot ce inseamna 4.3, (inclusiv versiunile beta)., dar Cydia, doar 4.2.1. In Cydia nu-mi vor aparea niciodata?

  4. Salut zaone. Am si eu o problema, nu stiu cum sa salvez SHSH-ul. Am versiunea 4.2.1, telefon e codat pe Moviestar Spania dar il folosesc cu Gevey in tara. Vreau sa-i fac jailbreak si am zis inainte de asta sa-i salvez shshu cu tinyumbrella. L-am instalat pe mac, pornit, dat save shsh , cu toate casutele bifate si nu imi salveaza nimic. Am bifat doar SAVE ALL available SHSH si mi-a salvat 4 chestii: iPhone 4 (4.3.5) iPhone 5.0b1 / iPhone 5.0b2 si iPhone 5.0b3 :(. Cum fac sa salvez si 4.2.1 care o am ?

  5. @ Zone:Salutare am si eu o intrebare va rog..am si eu un iphone 4 cu baseband 01.59.00 decodat cu ultrasn0w si are soft 4.2.1…mai pot face update la ios 5? ca nu prea reusesc sa salvez shsh…astept raspuns multumesc