Prima Pagina aplicatii Cydia si problemele cu iOS 4.3

Cydia si problemele cu iOS 4.3

5

Am facut astazi jailbreak pe iOS 4.3 folosind tutorialul pentru sn0wbreeze 2.3 si desigur ca am deschis Cydia sa adaug niste surse si sa instalez diverse lucruri de pe acolo. Toata “lumea” a spus ca, Cydia este perfect compatibila cu iOS 4.3 insa dupa cum vedeti in imaginea de mai sus lucrurile sunt usor diferite insa aici vorbim doar despre o simpla repozitionare gresita a ferestrei in care trebuie introdus url-ul unui repo. Ma gandesc la faptul ca, Cydia mai are si alte buguri de compatibilitate cu iOS 4.3 asa ca daca voi intampinati alte probleme de functionalitate ale Cydia pe iOS 4.3 va rog sa lasati un comentariu.

Nu stiu deocamdata care aplicatii/tweak-uri functioneaza cu iOS 4.3, pot sa va spun doar ca mobilesubstrate-urile nu functioneaza cum trebuie.

Articolul anteriorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 13.03.2011
Urmatorul articolVideo: Springtomize disponibil in Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.