Prima Pagina aplicatii Cydia si problemele cu iOS 4.3

Cydia si problemele cu iOS 4.3

Am facut astazi jailbreak pe iOS 4.3 folosind tutorialul pentru sn0wbreeze 2.3 si desigur ca am deschis Cydia sa adaug niste surse si sa instalez diverse lucruri de pe acolo. Toata “lumea” a spus ca, Cydia este perfect compatibila cu iOS 4.3 insa dupa cum vedeti in imaginea de mai sus lucrurile sunt usor diferite insa aici vorbim doar despre o simpla repozitionare gresita a ferestrei in care trebuie introdus url-ul unui repo. Ma gandesc la faptul ca, Cydia mai are si alte buguri de compatibilitate cu iOS 4.3 asa ca daca voi intampinati alte probleme de functionalitate ale Cydia pe iOS 4.3 va rog sa lasati un comentariu.

Nu stiu deocamdata care aplicatii/tweak-uri functioneaza cu iOS 4.3, pot sa va spun doar ca mobilesubstrate-urile nu functioneaza cum trebuie.

 • axelm

  ..AppStore nu imi merge…am instalat installous 4.3.1 dar nu apare icoanita…

 • axelm

  am refolosit iBooty si acum merg toate…se pare ca inca nu este totul perfect

 • Duma Cata

  Exact aceasi problema o am pe ios 3.1.3 la cydia 😛

 • Am facut jailbreak pentru 4.3.3 si lam deblocat cu folia care se Pune sub cartel sim gevey si nu merge microfonul eu aud dar nu sunt auzit si nu stiu de ce din cauza jelbrekului sau a foliei de deblocare ? Poate sa ma ajute cineva?
  Multumesc

 • Cred ca e de la jailbreak buba. Ai resetat terminalul?