Prima Pagina Apple eMAG aduce iPad 2 in Romania

eMAG aduce iPad 2 in Romania

Am scris ieri un articol in care va spuneam despre preturile pentru tableta iPad 2 la 2 retaileri de produse electronice din Romania. Va spuneam ca am ramas placut surprins de preturile foarte bune, insa eram si sunt ingrijorat de faptul ca PCGarage a majorat deja pretul pentru tabletele iPad 2 dupa un weekend in care toate stocurile pentru Apple din SUA s-au epuizat mult mai repede decat s-a preconizat. Astazi eMAG a anuntat oficial prin contul de pe Twitter ca va aduce iPad 2 in Romania, intrand astfel in randul retailerilor care vor avea iPad 2 pe stoc. Deocamdata eMAG ne da posibilitatea de a ne inscriem pe o lista de asteptare pentru a fi anuntati cand apare iPad 2 si in functie de inscrierea pe lista sa avem prioritate in achizitionarea unei tablete.

Acum mai ramane sa vedem un anunt similar facut si de evoMAG insa eu personal sunt extrem de curios sa vad la ce preturi vor fi disponibile tabletele acolo. Tablta mea achizitionata de la iPad2.ro are statusul Prepared for Shipment de vreo 2 zile si abia astept sa vad ca Apple s-a hotarat sa o

Pana una alta nu uitati ca puteti achizitiona iPad 2 de la PcGarage cu 1% reducere folosind acest cod voucher : M2F1FWAM si iPad este disponibila la 1799 Lei la eMAG si 1849 Lei la evoMAG.

 

 • Attila

  Eu personal o sa astept pana trece isteria, macar se va mai perfectiona si problemele de pe ipad 2. Asa am facut si cu iphone 4

 • cristi

  “si iPad 2 este disponibila la…” vezi ca induci lumea in eroare. e Ipad 1

 • Gabi

  preturile de la emag si evomag pe care le-ai trecut sunt ptr ipad 1

 • Corectat. Am tot scris de iPad 2 de mi-a ramas intiparit in minte.

 • Tot nu ai corectat

 • Pana una alta nu uitati ca puteti achizitiona iPad 2 de la PcGarage cu 1% reducere folosind acest cod voucher : M2F1FWAM si iPad este disponibila la 1799 Lei la eMAG si 1759 Lei la evoMAG.
  Vad ca e corectat.

 • Dragos

  Doar ca pretul la evomag e 1849, nicidecum 1759. Apoi, nu stiu ca evomag sa fie retailer Apple. Probabil le ia tot de la emag, cu ceva reducere, si le revinde.

 • Mda, azi dimineata era 1749, a sarit la 1759 pana am scris articolul, acuma ajuns la 1849. Serios magazin.