Prima Pagina aplicatii Celeste disponibila pe 22 martie!

Celeste disponibila pe 22 martie!

Unii dintre voi m-au intrebat zilele acestea daca am noutati in legatura cu Celeste, aplicatia care ne va permite sa facem transfer de fisiere prin Bluetooth de pe un iDevice catre orice alt dispozitiv, si iata ca am in sfarsit o veste buna, pe 22 martie aplicatia va fi disponibila in Cydia. Dezvoltatorii ei au facut un website unde au plasat un counter care ne anunta cate zile mai sunt pana la lansarea oficiala a aplicatiei in Cydia. Pe langa website organizeaza si un concurs pe blogul firmei in spatele careia se desfasoara toata munca de dezvoltare a aplicatiilor si in baza acestui concurs puteti castiga fie una dintre cele 10 licente ale aplicatiei fie o licenta universala pe viata pentru orice aplicatie cocoanut apps.

In concluzie, pe 22 martie(marti) Celeste va fi disponibila in Cydia de unde o veti putea achizitiona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MhD85FZbgx4[/youtube]

 • Share it please!

 • Odin

  Am şi eu o întrebare oarecum on/off topic dar cred ca toata lumea poate beneficia de răspunsul la aceasta: dacă cumperi o aplicaţie din Cydia şi eşti nevoit să faci un firmware upgrade şi apoi re-jailbreakuire trebuie să achiţi din nou aplicaţia în condiţiile în care serverul lui Saurik trebuie să-ţi recunoască terminalul şi adresa paypal de pare care s-a făcut plata.
  Mulţumesc.

 • Duma Cata

  nu trebuie sa o achiti din nou, atata timp cat esti pe acelasi terminal poti pune softul de cate ori vrei, de obicei iti ramane chiar si logat in cont. in rest nu uita : maxim 5 dispozitive adaugate.

 • attilar1

  Oare cat va costa ?

 • Poison

  Aplicatia cumparata poate fi instalata pe 5 terminale, pe baza contului pe care il faci la achizitie.

 • Crixalis

  Am si eu o intrebare, o sa mearga pe 4.0.1 ?

 • Odin

  Vă mulţumesc băieţi.
  De asta îmi place pe forumul ăsta: lumea sare la ajutor.