Video: iPad 2 este net superioara tabletei iPad in ceea ce priveste multitasking-ul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1exgGh13o78[/youtube]

Probabil multi dintre voi asteptau de ceva vreme acest test si iata ca AppAdvice l-a facut, mai exact a pus una langa alta iPad si iPad 2 apoi a deschis multe aplicatii in background si a inceput sa treaca de la una la alta pentru a vedea cum se descurca tabletele cu rularea aplicatiilor deschise in background. iPad 2 are un procesor dual-core si cantitate dubla de ram cu frecventa de lucru mai mare iar acest “plus” hardware se poate observa cat se poate de clar. Orice aplicatie se redeschide mai repede pe iPad 2 decat pe iPad iar in ceea ce priveste incarcarea paginilor situatia este identica.

Observati ca in testul cu rularea clipurilor video pe Hulu si prin iTunes Home Sharing iPad face foarte greu trecerea de la o aplicatie la alta in timp ce iPad 2 nu afiseaza nici macar un semn de “oboseala”. Daca nici acum nu v-ati convins ca iPad este sever limitata de RAM-ul insuficient atunci asteptati pana la lansarea iOS 5 si veti vedea cata dreptate am cand spun ca iPad va trebui lasata “pe margine”.

4 COMENTARII

  1. eu cred ca nu stiti ce vorbiti 256 ram e indeajuns pentru ce va trebuie mai mult?parca asta se spunea atunci cand se presupunea ca ipad 2 are tot 256 ram:-?