Prima Pagina iPad 2 Afecteaza SmartCover componentele din iPad 2 sau componentele altor dispozitive?

Afecteaza SmartCover componentele din iPad 2 sau componentele altor dispozitive?

Probabil multi dintre cei care au in plan achizitionarea unei tablete iPad 2 se gandesc serios daca sa ia si o husa SmartCover. Dupa cum stiti deja, aceste huse au 21 de magneti care impreuna cu cei 10 din tableta ajuta la alinierea husei si la inchiderea/deschiderea tabletei atunci cand ecranul este acoperit. Unii au intrebat daca nu cumva acesti magneti afecteaza componentele interne ale tabletei iPad 2 sau pe cele ale device-urilor asezate in preajma acestor tablete. Raspunsul este nu, magnetii nu afecteaza in nici un fel memoriile flash, hard disk-urile sau orice alte componente ale iPad 2 sau ale unui laptop obisnuit.

Magnetii din aceste huse nu au suficienta putere pentru a distruge vreuna dintre componentele dispozitivelor voastre asa ca nu trebuie sa va faceti griji atunci cand folositi husa SmartCover. MacBook-urile au deja un sistem de magneti care ajuta la inchiderea ecranului iar Apple nu ar fi implementat asa ceva intr-un produs propriu daca ar fi existat posibilitatea distrugerii componentelor interne. In concluzie, SmartCover este “safe”.

Daca aveti alte teorii va rog sa le lasati intr-un comentariu.

 • Share it please!

 • Cristi

  De magneti nu imi este teama dar de partea de aluminiu a husei da, pentru ca in timp aceasta va zgaria carcasa iPad-ului, sau cel putin asa imi lasa impresia.

 • claudiu91

  eu zica ca afecteaza busola… in masina de multe ori o ia razna busola:)

 • Radu

  Mi se pare ca se comenteaza prea mult pe seama unor chestii neesentiale. Oricum husa aia va fi uitata in doi ani si nu-i va mai pasa nimanui de ea. Probabil urmatorul subiect va fi: Cum afecteaza radiatiile din Japonia iPad2? Sau: Are tableta iPad2 un soft in ea care prezice moartea lui Steve Jobs? Cred ca va fi tare.

 • Ok, ce crezi tu ca ar fi esential? Gandeste-te ca, ceea ce pentru tine nu este esential, este pentru altul.

 • de afectat, afecteaza dar cu siguranta , insesizabil.

  orice camp magnetic afecteaza circuitele electrice insa depinde ( dupa cum a zis zi zaone) de intensitatea campului magnetic. Oricum.. interferentele sunt de ordinul 0.0000001…

  Mai mult ca sigur, componentele au si protectie contra campurilor magnetice.

 • Pingback: SmartCover pentru iPad 2 - iDevice.ro mini review()