O noua versiune a TinyUmbrella este in lucru, va scoate terminalele cu iOS 4.3 din Recovery Mode

Daca aveti un iPhone 3GS cu baseband de iPad atunci stiti cu siguranta ca un update la iOS 4.3 va rezulta in primirea erorii 1015 aproape de sfarsitul procesului si blocarea terminalului in Recovery Mode. Din pacate TinyUmbrella nu va poate scoate din Recovery Mode inca, asa cum se intampla pe vechile versiuni ale iOS, insa maine ar trebui sa avem o versiune modificata care va fi capabila sa faca acest lucru. iH8sn0w a testat noua versiune a TinyUmbrella atat pe Windows cat si pe Mac OS X iar maine aceasta ar trebui sa fie disponibila pentru download.

Dupa lansarea ei veti putea face update la iOS 4.3 chiar si pentru iPhone 4 cu pastrarea baseband-ului intact iar apoi veti putea scoate terminalul din Recovery Mode dupa ce primiti eroare 1013.

4 COMENTARII

  1. Salut zaone… o intrebare te rog. Am un iPhone 3GS bootroom nou… care a avut 4.2.1 inainte cu update de BB la 06.15 si i s-a facut update la 4.3 din iTunes involuntar. Acum e in recovery mode… altceva in afara sa astept noua versiune de TU am de facut? Mersi.

  2. Am facut restore cu un custom ipsw 4.3 sn0wbreeze-v2.3b3, am BB 06.15, am pornit telefonul cu iBooty-for-4.3, am instalat din Cydia ultrasn0w dar se pare ca nu-mi gaseste reteaua… ceva idei? Mersi.