O noua versiune a TinyUmbrella este in lucru, va scoate terminalele cu iOS 4.3 din Recovery Mode

Daca aveti un iPhone 3GS cu baseband de iPad atunci stiti cu siguranta ca un update la iOS 4.3 va rezulta in primirea erorii 1015 aproape de sfarsitul procesului si blocarea terminalului in Recovery Mode. Din pacate TinyUmbrella nu va poate scoate din Recovery Mode inca, asa cum se intampla pe vechile versiuni ale iOS, insa maine ar trebui sa avem o versiune modificata care va fi capabila sa faca acest lucru. iH8sn0w a testat noua versiune a TinyUmbrella atat pe Windows cat si pe Mac OS X iar maine aceasta ar trebui sa fie disponibila pentru download.

Dupa lansarea ei veti putea face update la iOS 4.3 chiar si pentru iPhone 4 cu pastrarea baseband-ului intact iar apoi veti putea scoate terminalul din Recovery Mode dupa ce primiti eroare 1013.

Articolul precedentCastiga unul dintre cele 2 coduri pentru aplicatia Alchemize
Articolul următorVideo: iPad 2 vs Motorola Xoom
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.