Video: iPad 2 vs Motorola Xoom

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ml_gaCCUyVs[/youtube]

PhoneArena a facut un review forte interesant si foarte util pentru cei care sunt acum in cautarea unei tablete. Motorola Xoom si iPad 2, doua dintre cele mai bune tablete de pe piata la ora actuala, au fost comparate din absolut toate punctele de vedere. Avem 2 tablete cu, caracteristici total diferite, cu hardware asemanator doar in anumite aspecte si cu sisteme de operare care le pun in evidenta functiile. Android Honeycomb este la inceput deci nu va asteptati la prea multe de la el insa dupa cum vad eu se descurca onorabil, iOS 4.3 in schimb are mult mai putine probleme, functioneaza mult mai fluid insa lipsa flash-ului constituite un mare dezavantaj fara de Honeycomb.

AppStore-ul reprezinta marele punct forte al tabletei iPad 2 avand in vedere ca pentru Honeycomb exista doar cateva sute de aplicatii iar iPad 2 ruleaza fara probleme orice aplicatie facuta pentru iPad. Per total cred ca iPad 2 este mai buna avand in vedere ca la Motorola Xoom tot ce gasiti este proaspat scos din laboratoarele de dezvoltare si nu va functiona chiar atat de grozav.

3 COMENTARII

  1. “Mațu’ gros” de Motorola Xoom arată îmbătrânit ca un Nokia vechi față de un smartphone modern, iar lipsa flash-ului o văd ca pe un AVANTAJ al iPad 2 – încărcare mai rapidă a paginii de web, mai puțin trafic inutil, mai puține costuri de navigare, mai puțină publicitate agasantă. Pentru celelalte scenarii, “there’s an app for that”!

  2. @zaone: Nu te supăra că-ți spun, dar folosirea abuzivă a virgulei pentru a evita o cacofonie reală (sau imaginată, cum e cazul mai sus) nu este cea mai bună soluție. Virgula are rostul ei, iar folosirea ei în alte scopuri scurt-circuitează mesajul și-l face mai greu de citit. O soluție mai bună ar fi să reformulezi.