Chronic Dev Team ne pregateste o surpriza, poate o noua solutie de unlock

Acum 6 ore Chronic Dev Team a anuntat pe contul oficial de pe Twitter ca in curand vor face niste schimbari majore, probabil in modul de organizare si functionare a echipei. Stim ca saptamana trecuta au anuntat descoperirea unui exploit pentru iOS 4.3 si iPad 2 insa de atunci nu au mai aparut nici un fel de vesti legate de acest lucru. MuscleNerd le-a sugerat sa lucreze la o solutie de unlock avand in vedere ca au deja in echipa oameni capabili sa faca acest lucru deci exista sanse sa asistam la un anunt care sa ne indice ca echipa lucreaza la o posibila solutie de unlock pentru iPhone sau poate doar una de jailbreak.

Cei de la Chronic Dev Team nu au specificat cand ne vor anunta in legatura cu aceasta schimbare insa mai mult ca sigur e vorba de ceva important din moment ce au anuntat pe Twitter.

 

19 COMENTARII

  1. @hriscu dragos +1
    e telenovela de prost gust deja. se simte de la o posta ca prin mesajele astea ei isi bat joc si fac misto. cine nu intelege asta, e legat la ochi:)

  2. Depind de unlock, dar sunt de aceeasi parere cu Dragos. Sunt “plin” de iesirile lor la rampa cu fel si fel de afirmatii. Bafta Zao in continuare cu site-u.

  3. stati linistit ca unlock fac eu…=)) lucrez deja la solutie am gasit o gaura in ios la o gajica hacarista si am intrat cu totu in ea ….ma chinuie talentu sa fac unlock de 7 luni ..da o sa reusesc :)):)):))

  4. lasa ca asa meritam luam telefoane blocate dam cu 5 mil mai putin pe ele si asteptam gura casca sa iasa unlock.stam la mana unor copii care o sa scoata unlock cand o sa apara iphone 5 si noi nici nu ne-am bucurat de 4…asta e.. sa ne fie invatatura de minte…”am 2 acasa” ce teapa am luat din cauza unor copii mincinosi

  5. E posibil sa fie ceva, sunt multe terminale in aer, iar Apple ofera o noua solutie, in parte avand probleme de imagine cu Ipad2, productie cu probleme in Asia. Cred, si am motive temeinice sa sustin acest lucru, ca fiecare unlock a fost oferit de Apple! Probabil a trecut sezonul de vanzari de sarbatori, iar in America se vinde cel mai mult pentru Europa… Astia nu sunt tampiti, controleaza bine masa de utilizatori, aruncand cate un oscior cand e cazul. Altfel, am auzit de n solutii de unlock, care de care mai tari, dar unde au disparut?!

  6. Incepe Telenovela de dinainte de Craciun, partea II-a, alti actori probabil dar aceiasi regizori de doi bani.Niste mascarici care au nevoie de atentie si care mint cu nerusinare.

  7. Eu nu tin cu ei, dar daca nu ar fi oameni ca ei, probabil aceste discutii nici nu s-ar purta acum. Totusi sa nu le minimalizam din merite, ca ceva au mai facut pana acum…

  8. eu am spus de multe ori ca unlock se face numai cu ajutorul celor de la apple si nu exclud sa cred ca unul din ,,dracii,, astia care promit nimic sa nu fie vreo odrasla a unui mai mare de la compania marului muscat

  9. Da din cate oserv ei asteapta ceva da nimeni nu stie ce si de unde un semn o stea cazatoare sau un simplu telefon ,sa fie oare in legatura cu cineva la nivel mai mare (cum zice si DOc in post;)cine stie ,sa inteleg ca ip4 a fost lansat anul trecut in iunie si dupa 1 an de la lansare sa le dea voie sa scoata /unlock-ul asta ar insemna in luna mai cand deja ar fi scos ip5 si va fi scos ptr ca au nevoie sa redreseze compania scotinda produse noi pentru a vinde daca nu au ce vinde se duc la vale ptr ,consumatorii sunt europenii si daca ai ce sa le dai vor cumpara orice ii incanta in materie de gadget ,in concluzie unlock-ul va aparea cand vor muschii lor ,ceea ce nu e exclus sa fie gata si sa il mai tina ,culmea ca ei se pragatesc de un cydia upgradat si se concentreaza ptr jailbreak la 4.3 si ba chiar la 4.3.1 de gandesc deja ce nici nu a fost lansat ceea ce ramane e sa ii asaltam cu intrebari si sa asteptam ,bafta tuturor

  10. o alta vrajeaala eu deja imi iau gandu de la unlock si cred ca imi achitizioneaz un iphone 4 neverlocked …bafta baieti .. o sa mai urmaresc posturile de genu dar sincer nu ma mai intereseaza shame D3v-tim

  11. Si eu sunt unul din cei care are i4 de la craciun.Am stat si am sperat pana acum 2 zile cand m-am saturat de atatea zvonuri si minciuni.Am luat legatura cu Emil si am rezolvat problema.A costat 80 de euro dar merita.Acum am i4 NEVERLOCKED!!!!!Recomand , e supar baiatul.A durat cam 15 min.toata treaba.