Prima Pagina Apple Lista resellerilor de produse Apple din Romania

Lista resellerilor de produse Apple din Romania

Dupa cum stiti deja in Romania Apple nu are magazine fizice si probabil nici nu intentioneaza sa construiasca vreunul in viitorul apropiat. Multi dintre voi confunda magazinele care vand produse Apple cu magazine ale companiei Apple si este gresit pentru ca repet, Apple NU detine magazine in Romania! Lasand la o parte magazinele Apple stiti ca exista reselleri autorizati de Apple care vand produsele companiei in Romania insa poate nu stiti cati exista sau care anume sunt acestia. Prin acest articol intentionez sa adun o lista care sa cuprinda toti resellerii de produse Apple din Romania. Desigur ca eu nu ii stiu pe toti insa voi lista mai jos site-urile celor pe care ii stiu iar daca voi cunoasteti si altii va rog sa le lasati site-ul intr-un comentariu.

Vorbim aici despre magazine care au parteneriat cu Apple, nu de magazine care vand produse Apple insa in realitate nu au incheiat nici un acord cu compania din SUA. Pe site-ul Apple din Romania in pagina unde sunt specificate firmele de la care putem achizitiona produse Apple este listat doar distribuitorul Apcom care insa nu specifica pe site-ul propriu numele resellerilor din Romania cu care colaboreaza. In aceste conditii, lista de mai jos va incepe cu Apcom, va fi completata cu numele resellerilor pe care ii stiu eu si va continua cu alti reselleri pe care ii cunoasteti voi si al caror nume va rog sa il lasati intr-un comentariu. Din pacate Apcom nu mi-a raspuns la emailul in care le ceream sa imi ofere informatii legate despre resellerii autorizati cu care ei colaboreaza.

 • Share it please!

 • 🙂 http://www.iRequest.ro prin Mai. Pana atunci – la City Mall in Constanta si in curand in Bucuresti la Cocor.

 • Am vrut sa trec dar nu stiam daca aveti vreun magazin fizic.

 • Gee

  apcom e si in ungaria, asa ca puteau aduce oficial si in .ro un ipad.

 • com

  Care e diferenta dintre Premium Reseller si Authorized reseller?

 • Cris19

  De site-ul de mai jos stie cineva ceva informatii ? Sunt ok ? a comandat cineva ?
  http://www.b
  Pretul e unul foarte bun !

 • Mircea

  De ce mi-ai sters mesajul in legatura cu aplicatia ta?

 • Cris19

  http://www.b
  Acest site e ceva de capul lui ? pretul la Mac e unul superok

 • Eu nu ii recomand.

 • Cris19

  Ca sa nu recomanzi, trebuie specificat vreun motiv…ai auzit de probleme sau…alte feedback-uri negative ?

 • Le-am pus niste intrebari pe okazii in legatura cu iPad 2, erau total pe langa ce ii intrebasem eu, m-am lamurit ca habar nu au ce vand. I-am intrebat daca aduc iPad 2 CDMA si mi-au spus ca nu exista asa ceva, m-am lamurit cate stiu ei despre iPad 2 asa ca nu pot sa ii recomand.

 • Tigris Regalis

  Păcat că reseller-ii din RO, spre deosebire de cei de prin alte țări, sunt niște negustorași mărunți care pare-se că iau produsele la bucată de la Apple din alte țări, își pun adaosul lor la prețul oficial cu care l-au luat de la Apple și speră să prindă câte un românaș neinformat căruia să-i vândă produsul la suprapreț.

  Mai bine dai o fugă până în Vest (zborurile s-au ieftinit mult) și-ți cumperi de la Apple, cu zbor cu tot ieși mai ieftin decât dacă iei de la reseller-ii români, iar dacă vorbești limba reseller-ului străin și iei mai multe produse, poți negocia un discount care-ți coboară prețul de cumpărare chiar și sub prețul din Apple Store, ceea ce în RO nu vei obține niciodată, indiferent ce și cât cumperi.

  Vorbesc din experiență personală!

 • 1.Un Premium Reseller are target de vanzari mai mare decat un Authorised Reseller. La Premium magazinul (de cel putin 100mp) trebuie sa respecte intocmai planograma impusa de Apple.
  2. Tigris, nu toti resellerii romani sunt niste negustorasi marunti. Nu stiu unde in Romania ai fost tu dar nu e chiar asa. Înainte sa generalizezi eu zic sa te informezi.

 • Tigris Regalis

  @Chris: Ai vreo experiență bună cu vreunul din reseller-ii români și poți să-l recomanzi?

  Eu nu am reușit să obțin vreun preț cât de cât apropiat de Apple de la niciunul din reseller-ii români, deși am făcut o licitație de oferte cu toți vânzătorii români de Apple care existau (pe vremea aceea apărea lista lor pe site), și până la urmă am cumpărat de la dealer-i din Austria (în mai multe rânduri) mai ieftin decât în RO, chiar și incluzând prețul biletului de avion, ceea ce mi se pare ridicol pentru politica reseller-ilor români.

  De asemenea, pentru configurații personalizate am obținut timpi de livrare mai mici de la străini decât de la români, iar toate astea mă duc cu gândul la faptul că românașii noștri practică “importul cu sacoșa”, adică văd ce le cer clienții români și trimit un om până la un reseller din Vest, care cumpără la bucată ce are pe listă și le aduce cu el (“în sacoșă”) în țară, precizând un timp de livrare și adăugând un comision care să acopere această deplasare. Cam cum se făcea pe la începutul anilor ’90 cu “importul de haine”, când vreun “întreprinzător” trăgea o raită până la Istanbul și se întorcea cu bagajul personal plin de țoale pentru clienții autohtoni.

  Iar la service iar m-au dezamăgit ai noștri, o problemă pentru care un MacBook Pro a intrat de 3 ori în service, fără să fie remediată, a fost rezolvată la Viena pe loc și gratuit (o memorie stricată, înlocuită pe loc, pe care ai noștri nu au știut s-o dibuiască).

  Sper totuși că situația locală se va îmbunătăți și reseller-ii români vor deveni mai profesioniști, oricum mă voi lămuri la toamnă (după ce se lansează Lion), când va veni timpul să-mi iau un nou MBP.

 • Tigris, hai sa facem altceva – chris. jipa@request.ro – când vrei sa cumperi un produs Apple sau accesoriu cere-mi si mie o oferta. Te las pe tine sa te decizi care este calitatea serviciilor si dacă te vei mai urca in avion sa te duci peste hotare pentru un Mac.

 • Tigris Regalis

  @Chris: S-a făcut! Vă urez să aduceți un suflu nou pe piața românească de produse Apple, pentru că reseller-ii vechi chiar au de multișor nevoie de o concurență sănătoasă! Mult succes!

 • Si sa faceti o colaborare cu iDevice.ro, baga ma si tu o vorba buna :))

 • Multumesc Tigris. Îți garantez ca o sa auzi din ce in ce mai mult de iRequest.

 • Tigris Regalis

  @Chris: Are o idee bună @zaone, iDevice.ro este o platformă optimă pentru promovarea iRequest și am văzut și pe site-urile străine că se practică parteneriate cu dealer-ii Apple, ambii parteneri beneficiind de atragerea clienților / vizitatorilor celuilalt. M-ar bucura să văd și în RO reselleri de Apple activi, care se promovează pe site-uri, sunt prezenți și la curent cu noutățile Apple și fac aceste produse mai vizibile publicului. Până nu demult, de Apple aflai numai din străinătate câte ceva, în țară era ca și cum n-ar fi.

  Dacă un operator de telefonie (VF) este accesibil de pe iDevice.ro, de ce nu ar fi (cu atât mai mult) un reseller autorizat de Apple?

  Cred că am avea cu toții de câștigat (inclusiv vizitatorii site-ului)!

 • Gabi

  vreau sa va povestesc ceva pe scurt despre ISTYLE, APPLE PREMIUM RESELLER sau in traducere despre calitatea serviciilor in Romania: atunci cand pretindem ca vindem produse de un anumit nivel doar ca cel care le vinde se poarta ca unul care vinde legume pe trotuar. Am rezervat un laptop si conform celor discutate cu ei trebuia sa fie retinut pentru noi 10 zile, dupa 2 zile ne-au sunat si le-am confirmat ca-l cumparam insa cand ne-am dus in magazin sa-l cumparam (subliniez inainte ca cele 10 zile sa se fi scurs) ni s-a spus sec: “S-a vandut!” si punct. Nu scuze, nu haideti sa gasim o solutie sa va oferim alt laptop ..nimic…povestea ar fi un pic mai lunga…de genul au refuzat sa ne dea numar de inregistrare la reclamatie etc…Ce parere aveti?

 • Andreea Musat

  Danubius Exim – Apple Authorized Reseller din 2013

 • @Andreea Musat: N-ar fi rau sa puneti si preturile la produse.

 • sorin

  Hi,

  Am incercat sa obtin asistenta de la I request Constanta.
  Sant destul de nepregatiti in special pe partea de software.

  Destul de slabuti

 • .mvp

  salut @sorin. ce problema aveai de nu a putut nimeni sa te ajute?

 • Julian

  @ 24. .mvp: Daca lucrezi cumva la iRequest, spune-ne si noua, te rog, de ce site-ul vostru nu este accesibil, iar anuntul acela cu lansarea magazinului este postat acolo din 2012 (parca…)?
  Deci, in concluzie, cum pot vedea preturile de la iRequest? Doar in magazinul fizic??? Sau poate exista alt site…. si nu stiu eu…
  Merci anticipat de raspuns!

 • Julian

  @ 23. sorin: cam asa este…
  Exemplu: La aproximativ o luna dupa lansarea iPod-ului touch 5, varianta “ieftina”, cea de 16GB, am fost in magazinul de pe bdul Tomis si am intrebat despre disponibilitatea acesteia; unul dintre angajatii de acolo m-a contrazis minute in sir, cum ca nu exista decat de 32GB si 64GB…. Pana nu l-am rugat sa verifice pe site despre asta, nu m-a crezut. Iar dupa ce s-a convins, mi-a raspuns foarte senin: “Nu, nu avem aceasta versiune!”. M-a pufnit rasul si-am iesit imediat din magazin…