Prima Pagina aplicatii Video: iPad 2 vs BlackBerry Playbook

Video: iPad 2 vs BlackBerry Playbook

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rjgV2rAZlEc[/youtube]

Cei de la Crackberry au facut un video comparativ intre tableta iPad 2 acelor de la Apple si BlackBerry Playbook a companiei RIM. Din pacate nu e vorba decat de o comparatie a dimensiunilor si grosimii tabletelor insa e utila pentru cei care inca nu si-au cumparat o tableta si nu stiu ce sa aleaga. BlackBerry Playbook are un ecran de doar 7 inch si dupa cum vedeti este mult mai mica si mai portabila decat tableta iPad 2 care in schimb este mult mult mai subtire. Personal as lua iPad 2 pentru autonomia bateriei, portabilitate, aplicatiile din AppStore, iOS-ul matur si performantele foarte bune.

La Blackberry Playbook imi place interfata sistemului de operare insa nu as lua o tableta chiar atat de minca si deocamdata nu stim cum se descurca sistemul de operare in conditii normale de utilizare. Din pacate cei de la RIM nu au prea multe aplicatii facute pentru sistemul de operare al tabletei insa probabil vor permite rularea celor cateva sute de aplicatii disponibile pentru Honeycomb.

 • Mircea Mihai

  Sute? :)) Fii realist, te rog.

 • Pentru Honeycomb? Fii tu.

 • Mircea Mihai

  Poate zeci… Nu sute… 🙂

 • Lol, credeam ca vrei sa spui de mii. Sunt peste 100, atatea erau pe 2 martie.

 • Mircea Mihai

  Ma bucur daca au reusit sa stranga peste 100 🙂 a fost putin jenant ca la lansarea tabletei Motorola Xoom erau doar 12 aplicatii pentru honeycomb :))

 • Lasa ca nici la lansarea iPad nu au fost tare multe dar Apple a stiut sa atraga dezvoltatorii.

 • adrian

  nu am inteles de ce in video, ala a aratat degetul mijlociu cand a pus ipad-ul pe masa la inceput 0:55 🙂 ?