Geohot paraseste SUA in mijlocul procesului cu Sony

Aseara pe mai multe site-uri a aparut o informatie conform careia geohot ar fi fugit din SUA in America de Sud datorita modului in care se desfasoara procesul cu Sony in care este implicat. Multi l-au comparat cu un personaj care incearca sa se ascunda in America de Sud pana cand procesul impotriva sa va lua sfarsit insa in realitate lucrurile sunt complet diferite. Gohot a anuntat pe blogul sau ca a plecat intr-adevar in America de Sud insa intr-o vacanta pe care o planificase si platise inca din luna noiembrie a anului trecut, motivul fiind vacanta de primavara in care au intrat acum studentii americani.

Factually, it’s true I’m in South America, on a vacation I’ve had planned and paid for since November. I mean, it is Spring break; hacking isn’t my life. Rest assured that not a dime of legal defense money would ever go toward something like this. And of course Townsend loves the idea of painting me as an international fugitive. I have been in contact with my lawyers almost every day; I would not let the case suffer. That said, I also won’t let this ridiculous lawsuit run my life either. Then the fearmongerers win.

I will be back, I hear it’s hard to come by the Xperia Play down here.

Deci nu, geohot nu a fugit in America de Sud de frica procesului cu Sony, nu se ascunde de justitia americana si da, se va intoarce inapoi in SUA cand isi va termina vacanta.