iDevice.ro disponibila in AppStore, iata povestea retragerii

Am anuntat deja ca aplicatia iDevice.ro este din nou disponibila in AppStore si asta multumita lui Victor care a reusit sa ii convinga pe cei de la Apple ca noi( eu, iDevice.ro si voi vizitatorii) meritam sa avem aceasta aplicatie. Multi m-ati intrebat care a fost motivul retragerii si trebuie sa vi-l explic deoarece va sta la baza unei modificari importante. Aplicatia a fost raportata la Apple de catre anumite persoane, care vor ramane anonime deocamdata, iar cei de la AppStore au restras aplicatia datorita unui articol despre jailbreak. I-am intrebat de ce alte site-uri au aplicatii in AppStore si scriu despre jailbreak dar a noastra este scoasa iar raspunsu a fost : Nu discutam despre politica noastra de aprobare a aplicatiilor.

In aceste conditii, pentru a evita noi plangeri facute de aceleasi persoane, care ne doresc doar “binele”, am luat decizia de a filtra articolele despre jailbreak din tema mobila a site-ului. Pentru ca aplicatia sa fie disponibila in AppStore vom filtra articolele despre jailbreak pentru browserul Safari astfel ca orice accesare din aplicatie sau din Safari nu va afisa articolele in care se prezinta tutoriale sau informatii strict legate despre jailbreak. Accesarile din Opera sau Skyfire vor afisa continutul integral iar pe versiunea desktop nu va fi filtrat nimic. Din aplicatie a fost deasemenea scos forumul pentru a evita o noua retragere a aplicatiei.

Ce vedeti in imaginea de mai sus este o versiune beta a noii aplicatii si da functioneaza in landscape mode acum. Noua versiune beta am primit-o abia astazi, o testez si as vrea niste beta testeri care sa ne ajute sa eliminarea bugurilor. In principal ma intereseaza persoane care au iPad si ar dori sa testeze aplicatia asa ca va rog sa lasati un comentariu daca sunteti dispus sa faceti teste.

Cam atat acum, puteti descarca din nou aplicatia din AppStore, sa o readucem in topul celor mai descarcate aplicatii, acolo unde merita sa fie!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

 





Developer: Victor Campeanu
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 0.4 Mb