Prima Pagina Apple Pretul iPad 2 in Romania – decent, comparabil cu cel din Occident?

Pretul iPad 2 in Romania – decent, comparabil cu cel din Occident?

Incepand de aseara un nou magazin online a anuntat ca aduce iPad 2 in Romania insa din pacate vorbim despre modelul Wi-Fi Only care a fost singurul oferit spre distributie de magazinele din Romania. Daca in alte tari iPad 2 este disponibila la preturi foarte bune, in Romania cele 4 magazine care au iPad 2 in oferta au preturi care variaza intre 600 si 800€ pentru ce mai ieftin model al tabletei iPad 2. Desigur ca oficial in Romania Apple nu a lansat iPad 2 deci vorbim despre tablete cumparate de la retaileri de produse Apple si nu de la companie in sine sau de la un distribuitor autorizat din Romania.

Aseara v-am spus ca eMAG a anuntat oficial includerea tabletei iPad 2 in oferta dar ca e vorba doar despre modelul Wi-Fi only care va fi disponibil pentru livrare abia din data de 4 aprilie. Cei de la eMAG au gandit bine lansarea si in momentul de fata au cele mai mici preturi pentru iPad 2 Wi-Fi only, mai mici decat la PcGarage, PCFun sau telefonultau.eu(care are preturile cele mai exagerate dintre toti). La PCGarage si PCFun tableta a fost disponibila la preturi extrem de bune la inceput insa pe masura ce stocurile din SUA s-au “evaporat”, a crescut si pretul/disponibilitatea tabletei insa cei care au facut comenzi la vechile preturi vor primi tableta la pretul respectiv.

Revenind la subiect, cele mai ieftine tablete iPad 2 Wi-Fi only din Romania le puteti gasi la eMAG :

Modelul 3G ajunge pana la 1000€ in versiunea de 64GB, un pret mai mult decat decent pentru Romania daca ne gandim ca Altex avea iPhone 4 la 2500€ vara trecuta. Personal sunt placut surprins ca eMAG are iPad 2 la preturi atat de mici, ma asteptam la cu totul altceva. Din pacate PCGarage a pornit la fel si acum vinde iPad 2 16 GB cu aproape 700€ si adaptoare HDMI cu 100$, deci asteptati-va ca aceste preturi mici sa creasca.

 

 • Share it please, multa lume e interesata!

 • Daca vreti sa aveti o garantie serioasa nu v-as sfatui sa cumparati nimic de la pcgarage..

 • Cashix

  Wtf,Apple sunt cretini?
  De la 2-3 saptamani a ajuns la 5 saptamani termenul pentru ca:

  2-3 saptamani e termen de expediere.
  inca 2 sapt termeb de livrare.

 • Tigris Regalis

  Păi un iPad la 1000€ costă cât costă la Apple un MacBook sau MacBook Air, evident că prețurile din RO sunt umflate!

 • Mariusr22

  Preturile ca preturile, insa disponibilitatea o sa ne omoare. Probabil ca tot ce vor aduce acum va fi epuizat pe 4 aprilie.

 • Bogdan

  Un ipad2 de 16 wifi in state in lei cu tot cu taxe de 6% (cazul meu) e 1540 de lei deci e mare prețul de 2500 lei. Părerea mea. Cât poate sa coste transportul ??? In momentul in care aduci mai multe bucati nu una.

 • Cashix

  Eu am platit pe iPad 2 64GB cu 3G si adaptor HDMi 852EUR:

  MC984NF/A IPAD WI-FI 3G 64GB WHITE-BNL 1 679.77 2-3 semaines
  MC953ZM/A DIGITAL AV ADAPTER-ZML 1 32.61 2-3 semaines
  Total: € 700.38
  Prélèvement de copyright: 12.00
  Remise (incl. dans Total) : – € 0.00
  TVA @ 19.60%: € 139.62
  Coût Total: € 852.00

 • Pingback: Dezastrul din Japonia nu a afectat semnificativ stocurile de produse ale Apple()

 • Pingback: In Danemarca se vand cele mai scumpe tablete iPad 2, SUA le are pe cele mai ieftine()

 • Pingback: iPad 2 in Romania - sute de comenzi, zeci de produse livrate()