iRetinizeBoot optimizeaza icontiele din Springboard pentru Retina Display

iRetinizeBoot este un nou tweak lansat in Cydia care promite sa optimizeze iconitele aplicatiilor pentru noul ecran retina a terminalului iPhone 4. Nu este prima aplicatie de acest gen insa este o alternativa la cele existente si isi face treaba destul de bine. Desi au trecut atatea luni de la lansarea iPhone 4, inca exista dezvoltatori care nu isi optimizeaza aplicatiile pentru Retina Display iar iconitele de acest gen strica aspectul Springboard-ului. Odata ce instalati iRetinizeBoot va trebui sa resetati terminalul vostru si in timpul bootari tweak-ul va optimiza toate iconitele iar daca aveti cateva sute de iconite in terminal va trebui sa efectuati o a doua resetare pentru a le a afisa in format compatibil cu Retina Display. Din pacate nu orice aplicatie poate fi transformata insa dezvoltatorul sustine ca 99% dintre iconite pot fi optimizate.

iRetinizeBoot este disponibil gratuit in Cydia.

14 COMENTARII

  1. nu stiu la care dezvoltatori te referi zaone dar majoritatea (daca nu toti) se aliniaza acum la standardul iRetina. Cine nu face asta e clar ca si aplicatia respectiva e de 2 lei si nici macar nu merita efortul de a o instala

  2. salut zaone ,nu stiu daca scriu bine aici , dar iti cer un sfat. intentionez sa-mi cumpar i4 , insa tipul este din timisoara si nu face coletarie . Norocul meu este ca am pe cineva in timisoara , care se poate vedea personal cu persoana . Am cateva intrebari: Telefonul este codat orange , cum poate vedea persoana respectiva?(nu le are cu aifoanele , cat mai simplu posibil)
    ce ar trebui sa verifice la el ca sa nu fie stricat? ce bube are i4?
    merci !

  3. Ce sa verifice? Daca e codat pe Orange? Sa bage o cartela Orange in el, sa vada ce baseband are. Verificarea de stricaciuni … sa ii verifice toate functiile. Daca ala nu trimite prin curier e mai mult ca sigur o teapa.

  4. @ Alin Cristian: de ce nu postezi pe forum problemele astea?? …ce? esti regele comoditatii? te caci unde iti vine?

    @ zaone : nu inteleg de ce le raspunzi…dai apa la moara oamenilor care sunt impotriva organizarii acestui portal

  5. @lexen ??? incearca sa-ti limitezi limbajul de mahala la tine acasa.
    @zaone , vrea personal sa se vada cu omul , de ce ar fi teapa? :)) in fine , o sa postez asta pe forum ca pe unii incomodeaza intrebarea mea.

  6. @ andutzu : subscriu…ultimele versiuni ale iRetiner convertesc toate icoanele ( mici exceptii )

    @ Alin Cristian : tu stii pentru ce e forum’ul ??? SI stii pentru ce e sectiunea de comentarii de la un articol? hai mai smechere, arata’ti creierul. Daca ai creier si putin bun-simt respecti regulile. daca nu, poti sa postezi unde vrei tu. adica te c*ci unde iti vine. intelegi prietene?

  7. Am instalat si e ok. btw, de cand am facut upgrade la cydia la instalarea unui tweak ce necesita restart pierd unlockul, a trebuit reinstalat usnow si e ok.(iPhone4-IOS4.1). Ciudat pentru ca la restart normal nu e nici o problema.