Prima Pagina jailbreak Un update pentru aplicatia Celeste este in lucru, va rezolva multe dintre...

Un update pentru aplicatia Celeste este in lucru, va rezolva multe dintre problemele existente

Celeste a fost lansata oficial saptamana trecuta in Cydia si din pacate aplicatia are foarte foarte multe buguri insa era de asteptat avand in vedere ca vorbim despre un program. Dezvoltatorii aplicatiei lucreaza de atunci la rezolvarea tuturor problemelor raportate, au facut un cont pe Twitter unde ofera ajutor celor care au cumparat aplicatia dar lucreaza in continuare la imbunatatirea ei. Noul update ar trebui sa fie disponibil in viitorul apropiat insa cei de la cocoanut apps nu au dat vreun termen pentru lansare in ideea de a evita situatia de saptamana trecuta.

Celeste este singura aplicatie integrata in iOS care ne permite sa trimitem fisiere prin Bluetooth intre iDevice-uri sau intre iDevice-uri si alte terminale cu Bluetooth. Aplicatia costa 10$ in Cydia si mai multe informatii puteti citi aici. Din pacate Celeste nu este compatibila decat cu iOS 4.2.1 iar cu iOS 4.3/4.3.1 va fi compatibila abia dupa ce va fi lansata o solutie de untethered jailbreak.

 • Darthmaul

  Poate le spuneti voi, pentru ca eu nu servesc tweeter si nici nu voi servi vreodata, ca NU recunoaste toate telefoanele gasite dupa nume , ci dupa mac, ceea ce NU ne ajuta. Mersi.

 • TheDog

  ce cretinatate cu twitter-ul asta
  facebook… cat de lame suna si asta

 • E mai simplu pentru ei sa ia de acolo informatiile.

 • Dolores

  Era normal pentru niste fomisti care in loc sa termine aplicatia si sa o testeze ca atare au aruncat-o pe piata. Nu mai aveau lovele de-o ciunga, probabil.
  Subscriu la idioteniile Twatter si F*ckbook.

 • gresit spus “ne permite sa trimitem fisiere prin Bluetooth intre iDevice-uri” …. intre 2 3gs cel putin nu stie sa comunice…..
  mai de graba stie sa trimita catre unele si sa primeasca de la altele…
  eu am cumparat-o si imi cam pare rau…. pana acum , ibluenova rullz…. pacat ca nu au mers mai departe cu suport pt ios 4+

 • Nu e gresit, e adevarat. Daca nu trimite asta e altceva, dar ei spun ca trebuie sa trimita.

 • Odin

  Am cumpărat Celeste la €10 şi nu îmi funcţionează deloc pe i4 cu 4.2.1.
  Îmi freeze-ează icoana de blutooth din bara, care devine gri, iar în setări, blutooth-ul devine unvailable.
  La i4 cu care încercam să fac pairing-ul i-a îngheţat ecranul şi bara de sus cu reţeaua s-a mutat pe verticală în stânga.

 • Da-le un mail alora sau contacteaza-i pe contul de pe Twitter.

 • ce se mai aude de celeste.???mai iese vreun update care sa si mearga??ms