Prima Pagina iOS 4.3 Video: Untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 demonstrat pe iPod Touch 4G

Video: Untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 demonstrat pe iPod Touch 4G

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jOz2tQH9iEA[/youtube]

Steffan Esser a.k.a. i0n1c, un cunoscut expert in securitate si hacker, a demonstrat astazi o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 folosind un iPod Touch 4G. Dev Team a confirmat faptul ca i0n1c are o solutie de untethered jailbreak si acest video recent nu vine decat sa intareasca ideea ca o solutie exista dar ca ea nu este inca gata pentru publicare. i0n1c a promis lansarea acestei solutii inca de acum 2 saptamani insa de atunci si pana acum nu a mai spus nimic legat de acest lucru. MuscleNerd a anuntat ieri ca noua solutie de jailbreak va veni de la comex insa ramane de vazut cine va fi primul care va publica solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1.

UPDATE: i0n1c a scris in descrierea clipului ca nu va lansa o solutie de untethered jailbreak ci va oferi exploit-ul de untethered jailbreak unei echipe care il va implementa intr-o solutie de jailbreak. Acest exploit nu functioneaza pe iPad 2 insa comex lucreaza la rezolvarea acestei probleme. Nu exista o data clara pentru lansarea acestei solutii de jailbreak.

 • Hai repede cu solutia ca o sa apara iOS 5….

 • daca tot nu si-a fixat camera ca sa poata sa umble pe idevice linistit putea macar sa lipeasca ipod touch-ul de masa

  s-a laudat ca publica untethered cand apare 4.3.1, macar ne-a pus un filmulet ca exista in teste un jailbreak untethered

 • philip

  Macar se face jailbreak, ca unlock…

 • Pai e si logic …macar sa mai indulceasca gustul amar lasat de ei @ unlock ! Bine nu pentru toata lumea ! Am mai spus …ei au telefoane neverlocked si nu prea se obosesc ! Unul cu tel decodat mai greu se agita sa creeze ceva , insa pentru Jb da 🙂 !
  Bun ce inseamna chestia asta ? Ca video e facut acum si mai asteptam 2 saptamani sau e de acum 2 sapt si e postat acum pentru a mai trece alte 2 sapt ca sa scoata solutia ! Decizii decizii ….

 • andutzu

  macar noi astia cu ipod touch 4 suntem asiguranti dar vai de ceilalti care asteapta 🙂

 • iPod Touch-ul e ultimul dispozitiv pentru care se face compatibila o solutie de jailbreak. Totul incepe de la iPhone si iPad.

 • adutzu

  faptul ca iPod touch-ul cu 4.3.1 a fost jailbrekuit primul îmi arată ca e mai ușor de jailbreakuit decât celelalte idevice-UTI cu 4.3.1. Dacă era la fel de ușor sa jailbreakuiasca un iPhone 4 atunci ne arăta cu siguranță un iPhone 4 tipul ăla 🙂