Prima Pagina Apple Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 intra in faza de beta...

Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 intra in faza de beta testing

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jOz2tQH9iEA[/youtube]

Aseara v-am prezentat clipul video de mai sus unde i0n1c ne demonstreza ca exploit-ul sau pentru untethered jailbreak  functioneaza pe iOS 4.3.1 pe un iPod Touch. i0n1c a anuntat aseara ca deocamdata solutia sa nu este gata, nu functioneaza si pentru iPad 2 si nu are o data stabilita pentru lansare. Mai tarziu a revenit si a anuntat ca solutia sa de untethered jailbreak intra in faza de beta testing deci probabil in urmatoarea saptamana ar trebui sa fie lansata. i0n1c sustine ca payload-ul pentru acest exploit este unul dintre cele mai complexe facute vreodata de el si probabil unul dintre cele mai complexe facute pentru vreo alta solutie de jailbreak.

comex a ramas fara exploit-ul sau pentru iOS 4.3.1 insa a regasit altul dar asta va insemna o intarziere a dezvoltarii solutiei de jailbreak deci acum toata lumea se concentreaza pe i0n1c si solutia sa. E foarte sigur ca nu vom avea o solutie de untethered jailbreak luna aceasta dar poate in aprilie vom avea putin noroc.

Articolul anterioriFile 1.5.0-2 update disponibila in Cydia
Urmatorul articolApple, WWDC 2011, iOS 5 si iPhone 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.