Death Rally disponibil in AppStore, un joc scump si dezamagitor

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GDMZvp2APYk[/youtube]

Death Rally este un nou race/fighting game lansat aseara in AppStore. Gameplay-ul jocului se rezuma la efectuarea unor curse pe circuite predefinite si distrugerea oponentilor folosind armele montate pe masinile voastre. Din punct de vedere grafic jocul arata excelent, cu un nivel peste ce am vazut in Reckless Racing sau alte jocuri cu masini lansate in ultima vreme. Din punct de vedere al modului de control al masinii din pacate este unul dintre cele mai prost gandite jocuri disponibile in AppStore. Controlul masinii se face folosind un D-Pad virtual amplasat in partea stanga a ecranului insa din pacate nu controlati doar miscarile stanga/dreapta ci si cele de accelerare/franare. Dupa cateva minute in joc m-am plictisit si am iesit din el pentru ca e foarte greu sa controlezi directia masinii pe circuit iar distrugerea unui oponent iese din discutie daca nu reusesti sa tii pasul cu ei.

Death Rally este un joc bine construit din punct de vedere grafic insa foarte slab din punct de vedere al gameplay-ului. Ma asteptam la ceva mai mult decat atat de la acest joc si eu unul sunt foarte dezamagit de el. Nu merita 4€ si aici vorbim despre un pret redus cu 15%. Daca in viitor dezvoltatorii ar gasi o alta metoda de a controla masina atunci cu sigurant si-ar merita pretul. Versiunea disponibila in AppStore functioneaza atat pe iPhone cat si pe iPad.

Pretul initial:
Nume:
Death Rally

3.99

Developer: Remedy Entertainm…
Universala
Categoria: Games


Descriere: LAUNCH OFFER: Get over 15% discount for a LIMITED PERIOD ONLY!

DEATH RALLY aint messin you around A one-time purchase for your multiple devices! Universally designed for iPHONE, iPAD, also with gorgeous OPTIMIZED FEATURES for IPAD2. Brought to you from R…


Dimensiunea aplicatiei este: 79.0 Mb