Multicorder permite modificarea calitatii de inregistrare a clipurilor video

Multicorder este o noua aplicatie pentru iDevices disponibila in AppStore care ne permite sa modificam setarile pentru formatul in care sunt inregistrate clipurile video. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus, aplicatia ne ofera posibilitatea de a alege rezolutia la care dorim sa facem filmarea dar si formatul de vizualizare. In functie de aceasta setare clipul video va putea fi vazut in format wide sau portrait insa odata cu el alegeti si calitatea low/high-definition a clipului. Aceste setari sunt importante pentru ce care nu au chiar atat de mult spatiu disponibil in terminal sau pentru cei care doresc sa inregistreze un clip video de dimensiuni mici pe care sa il poata incarca foarte rapid si usor pe un site precum YouTube, de exemplu.

Aplicatia are desigur si cateva optiuni care ne afiseaza cat spatiu pe disc ocupa respectiva filmare, la cate frame-uri pe secunda se face filmarea, durata clipului si informatii despre calitatea audio a inregistrarii. Multicorder e o aplicatie interesanta si aduce o functionalitate indisponibila pentru aplicatia Camera insa mai important decat atat, nu necesita jailbreak. Aplicatia poate fi achizitionata din AppStore pentru 2.39€.

Pretul initial:
Nume:
MultiCorder : Multioption Video Recorder for iPhone 4, 3GS, iTouch 4G

2.39

Developer: Mirage Labs Priva…
Categoria: Photography


Descriere: Multicorder is the swiss army knife of video recorders.

Press Coverage

MacWorld : „Thats (Spy Cam) the perhaps most exotic among a dozen new features in MultiCorder”

http://www.macworld.com/article/158414/2011/03/multicorder.html

PCWorld : „MultiCor…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.1 Mb


 

Articolul precedentSmartCover pentru iPad 2 – iDevice.ro mini review
Articolul următorVideo: Fast Five – un nou racing game marca Gameloft
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.