AT&T si unlock-ul pentru iPhone

AT&T este primul operator din SUA care a vandut terminale iPhone printr-un contract de exclusivitate cu Apple si in momentul de fata este singurul operator din SUA care vinde iPhone 3GS/4 GSM. Toate terminalele iPhone vandute in aceasta retea sunt codate pentru ca asa vrea AT&T si Apple nu prea isi impune punctul de vedere. Din pacate pentru toti cei care au terminale codate in aceasta retea, nu exista nici un fel de posibilitate de a face decodare permanenta printr-un server de decodare. Daca unii v-au promis asa ceva atunci va anunt de pe acum ca e vorba de o teapa pentru a AT&T nu decodeaza nici terminalele propriilor clienti, nici contra cost.

AT&T este printre putinele retele de telefonie mobila din lume care nu decodeaza terminale iPhone. Un terminal cumparat de acolo va ramane codat indiferent de situatie iar o decodare puteti face numai cu ultrasn0w sau cu vreo cartela de decodare aparuta recent. Intr-o situatie asemanatoare se afla si cei care achizitioneaza terminale iPhone de la Orange Moldova care din cate am inteles nu decodeaza terminalele iPhone. Mai exista prin Europa cativa operatori care nu decodeaza terminale iPhone asa ca aveti grija de unde le cumparati.

25 COMENTARII

  1. Interesant , chiar acum ceva timp ma uitam pe un site de licitatii , iar un tip cu multe calificative il prostea pe unu faptul ca serverul decodeaza iPhone codat pe AT&T , dar ca momentan serverul nu raspunde !! Deci atentie mare si cititi acest articol pentru cei care nu stiu !!

  2. De asemeni in Austria nici unul dintre cei 4 operatori de telefonie mobila care are in portofoliu iPhone4 nu il decodeaza- nici in timpul derularii contractului,nici dupa!

  3. Zaone,chiar la fix cu stirea,am un iPhone 4 cu iOS 4.1 luat de la AT&T,tocmai ma pregateam sa-l dau cuiva care urmeaza sa plece in USA pentru a-l decoda…habar nu aveam ca nu se decodeaza nici acolo 🙁 O sa-l tin pentru piese de schimb 🙂 pentru ca mai am unul de la Vodafone…

  4. si eu tot de la cosmote / germanos am cumparat, a fost un pic mai scump intradevar, dar sa ma chinui pentru 100 de euro, care intr-un final oricum i-as fi platit / server de decodare, si atunci poate ma pricopseam cu un terminal gen codat pe at&t si la revedere decodare.

  5. Da… Pacat ca nu se decodeaza la Orange Moldova… Imi pare rau ca nu am salvat SHSH-urile de la 4.0.2 sau 4.1 sa-l pot decoda… Ma gandeam sa ma duc la ei sa vorbesc cu un reprezentant care se implica in codarea lor si sa-i propun vreo 50-100 euro sa mi-l decodeze… Oare ar face asta daca ar putea? Ca presupun ca orice telefon codat poti sa-l decodezi, la fel cum fiecare virus are antidotul sau…

  6. Zaone ,am si eu o intrebare…Daca am cumparat de la orange un iphone 4 si vreau sa ma duc la vodafone sa il decodez cu pastrare de garantie ,cu 50 euro , oare ii posibil ???

  7. INAINTE DE A VA DA TOTI CU PAREREA VA ROG SA CITITI CE AM SCRIS. IN PRIMUL RAND MA OCUP CU DEBLOCARI DE TELEFOANE IN SPECIAL iPhone 4. este adevarat ca nu se putea face pe at&t dar acum se paote face in 2 feluri. unul prin serviciu numai pentru at&t si eu le fac su 90 de euro si am 1 mil la suta siguranta ca functioneaza, iar al doilea serviciu se numeste world iphone imei care deblocheaza orice retea din lumea asta, dar costa 150 de euro per imei per serviciu. nu mai bagati oamenii in sperieti ca raman cu telefoanele blocate. pentru ca inseamna dezinformare si omul cum e el intra imediat in panica. cartela sim gevey functioneaza intr-adevar dar momentan numai pe cosmote si orange am putut sa o fac sa functioneze. in al doilea rand si cel mai important este faptul ca telefonul trebuie oblicatoriu jailbreak-ut. OBLIGATORIU ALTFEL NU FUNCTIONEAZA. IAR CEL MAI RAU INCOVENIENT ESTE FAPTUL CA LA FIECARE RESTART DE TELEFONUL REIEI 112 DE LA CAP. ASA CA INAINTE DE A SPERIA LUMEA INTERESATI-VA. VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU INJURATURI SAU PENTRU MULTUMIRI.

  8. Riscul e sa se trezeasca cu telefonul recodat sau sa isi ia teapa. In ambele cazuri oamenii raman fara bani si usa aluia care decodeaza o darama prima.

  9. te intreb ca poate cine stie, ai incercat vreodata sa faci asa ceva pe un iphone 4 sa il deblochezi oficial? eu am incercat si am pana acum peste 40 deblocate si nimeni nu vine la usa sa o sparga. am licitatie pusa cu escrow si nimeni nu vina sa ma injure. asa ca intai incearca si apoi sa vedeti ce se intampla. eu stau bine merci si nimeni nu vine la mine la usa cu parul.

  10. eu il scriu dar nu stiu daca cei care detin site-ul il pun. as dori sa il puna pentru ca preturile mele chiar nu le are nimeni. va rog frumos doar sa incercati. daca le gasiti mai ieftin undeva v-a fac unlock-ul gratis pentru at&t.

  11. Am Si eu un Iphone 4 si la fel este codat pe att…dar eu folosesc textfree pinger si merge de minune gratis text gratis call…