Prima Pagina Apple iPhone 4 face poze de unul singur, le afiseaza in timpul apelurilor...

iPhone 4 face poze de unul singur, le afiseaza in timpul apelurilor FaceTime, Apple ar putea fi acuzata de violarea intimitatii?

Titlul suna pompos nu? Pare un titlul de Cancan insa aveti rabdare, va voi explica de ce e asa si de ce pentru mine ceea ce voi descrie reprezinta o grava problema. Pe forumurile de discutii ale companiei Apple au aparut cateva topicuri in care diverse persoane sustin ca in timpul apelurilor FaceTime ecranul se blocheaza pentru o secunda si sunt afisate imagini aleatorii care nu sunt stocate in telefon. Persoanele sustin ca respectivele imagini sunt captate undeva cu cateva ore in urma insa sunt captate automat de telefon si afisate in timpul apelului. Ca sa intelegeti exact despre ce vorbesc, iata un exemplu : o femeie porneste un apel FaceTime cu o prietena, in timpul apelului ecranul se blocheaza putin si pe ecran apar niste imagini cu apelanta cand era la serviciu cu cateva ore in urma. Problema e ca femeia nu a inregistrat acele poze cu telefonul, ele nu sunt salvate in telefon si nici nu a facut vreun apel FaceTime intre timp.

My boyfriend and I have both recently experienced this problem several times – when one of us is calling the other via FaceTime, an old picture freezes on our screen, while the person receiving the call only sees a black screen. It’s kind of creepy, because it brought up photos of both of us at work, where I have used FaceTime a few times but he never has.

Just minutes ago when i called my girlfriend and i saw a “picture” of myself from today when i was at the office. I know it was from today because i had the exact same shirt. The weirdest thing is that picture is not stored on my iPhone.

Ca FaceTime ar avea unele probleme de functionalitate este de inteles, dar ca telefonul inregistreaza poze de unul singur si le trimite pe serverele Apple e cu totul alta problema. Practic telefonul va poate inregistra pe voi cand nici nu va dati seama, acele imagini ar putea ajunge pe serverele Apple si de aici incolo lasati-va imaginatia sa zburde. Daca ceea ce se spune acolo e adevarat atunci Apple are o problema foarte mare pe cap.

Presupun ca niciunul dintre voi nu a intampinat vreo problema asemanatoare nu?

 • Share it please, astept niste feedback din partea voastra!

 • AlexandruC

  afara se foloseste mai mult facetime decat aici…

 • Xchris

  Mi se pare cam tras de par…sau mai bine spus, mi se par motive de facut scandal.

 • B06DAN

  AlexandruC ideea este ca nu trebuie sa ai activat face time ca telefonul sa inregistreze imagini fara sa-ti dai seama. Coincidenta face faptul ca in timpul convorbirii s-a intamplat sa apara, Oricum cei de la apple stiu ce fel de oameni au iphone si stiu unde sa axeze mai mult in marketing. Asta e sigur violarea intimitatii. Oricum pozele vor ramane pe servele celor de la apple si nu le vor folosi in diverse scandaluri.

 • Gabi

  ultima generatie de produse Apple, fie telefoane, tablete sau laptopuri toate au probleme mai mici sau mai mari, mai putine sau mai nou din ce in ce mai multe

 • alyn

  Cine n-are ce vorbi zvoneste bullshit-uri! nu cred in asa ceva!

 • Stefan

  Eu folosesc face time destul de des. Cel putin de 2-3 ori pe zi. Nu am intampinat astfel de probleme. Eu cred ca nu e nimic adevarat. Se cauta un alt scandal si nu mai stiu ce sa zica. Nu zic ca apple nu ar putea sa ne controleze telefoanele, dar totusi…

 • Flops

  Nu poti sa dai pe nimeni in judecata daca nu ai o dovada. Adica ar trebui sa faca niste teste si sa le filmeze

 • Poti da pe oricine in judecata chiar si fara dovezi doar ca pierzi.

 • DPiPad

  Fain articol, adica ai spus… Nimic, pentru oricum nici tie nu ti s-a intamplat faza asta in facetime.
  Zaone, articolele tale sunt din ce in ce mai slabe, pacat ca vrei cantitate in detrimentul calitatii.

 • Era sa-ti spun eu ceva da ma abtin. Sa-i spui asta lui Radu cand face copy/paste continutului meu la el pe site.

 • daniel

  offtopic:
  cum fac sa activez facetime?