Viitorul solutiilor de unlock pentru iPhone

Daca ati citit iDevice.ro astazi atunci ati aflat cu siguranta ca in 2 saptamani vom avea o noua versiune a iOS disponibila pentru download, mai exact iOS 4.3.2 va fi lansat oficial de Apple prin iTunes. Acum doar 2 zile a fost lansata o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 si iata ca Apple deja a luat initiativa pentru a o bloca, cat mai repede cu putinta. In aceasta situatie, ce se va intampla cu solutiile de unlock pe care toata lumea le asteapta? Ei bine, din punctul meu de vedere, aceste solutii de unlock nu vor fi lansate prea curand pentru ca suntem deja in luna aprilie, iOS 4.3.2 va fi lansa in apropierea inceputului lunii mai si deja nu mai merita „stricat” un exploit de decodare avand in vedere ca iOS 5 va fi lansat in iunie.

Daca Dev Team a amanat pana acum lansarea unei solutii de unlock fara nici un motiv real, de acum incolo va avea un motiv pertinent pentru a nu o lansa. In aceste conditii singurele solutii de decodare a unui iPhone 4 raman cartelele Gevey/Rebel SIM sau decodarea permanenta. Pentru cei cu iPhone 3G/3GS exista desigur optiunea cu instalarea baseband-ului de iPad care strica GPS-ul. In momentul de fata baseband-urile 02.10.x, 03.10.x si 04.10.x nu sunt decodabile decat folosind cartele Gevey/Rebel SIM.

Articolul precedentApple lucreaza la iDevice-uri cu bezel electroluminoscent
Articolul următorPwnageTool a implinit 3 ani
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.