Cum sa deosebesti cartelele Gevey 3G SIM reale de cele false

V-am spus azi dimineata ca umbla pe piata diverse cartelei Gevey 3G SIM false care din pacate un functioneaza la fel de bine precum cele vandute de compania din China. Aceste cartele nu fac decodare cum trebuie telefoanelor voastre si exista sanse foarte mari ca daca decodarea se face sa nu aveti posibilitatea de a folosi internetul sau alte functii de telefonie ale terminalului vostru. Cei de la Gevey au luat atitudine vis-a-vis de aceste practici asa ca pe site-ul oficial au publicat cateva poze in care prezinta principalele diferente dintre cartelele Gevey 3G vandute de ei si cele false.

Prima diferenta o regasiti lasertarul SIM care la gevey are o culoare usor diferita fata de cartelele false iar gaura pentru scoaterea tray-ului este mai mica iar finisajul intregului sertar SIM este mult mai bine realizat.

A doua diferenta importanta o regasiti pe spatele chip-ului cartelei unde observati ca la cartelele false circuitele sunt expuse in partea de sus fata de cartelele Gevey originale care nu prezinta asa ceva. Desigur vorbim si de un alt finisaj al produsului in Sine si de un alt logo in casuta unde e scris numele cartelei.

Cea de-a treia diferenta o regasiti in partea superioara a cartelei, pe spate, in dreptul chip-ului care la cartelele false are un finisaj rudimentar spre deosebire de cartelele originale. Desigur ca si pozitionarea circuitelor interne difera asa ca e destul de usor de observat o cartela falsa.

Ghidandu-va dupa aceste imagini puteti afla simplu si usor care cartele Gevey 3G SIM sunt adevarate si care sunt false.

Thanks to Arhimede.