idevice.ro hacked

Daca ati incercat sa accesati idevice.ro in ultima ora atunci cu siguranta ati fost intampinati de un mesaj frumos. Da, idevice.ro a fost spart/hacked de cateva persoane, acum totul este up and running si fara probleme, sper eu. Nu o sa discut absolut deloc despre ce a fost scris acolo insa va avertizez ca daca aveti un username aici pe site sau pe forum atunci schimbati-va parolele pentru ca cei care au spart site-ul au pus mana pe parolele voastre si pe conturile de email/facebook/yahoo/etc. Nu stiu daca au de gand sa le foloseasca la ceva insa va avertizez de pe acum sa aveti grija.

Acestea fiind spuse, we move on.

UPDATE: Deci tot ce am explicat eu mai sus se aplica NUMAI pentru cei care au un username inregistrat pe site si NUMAI daca aveti parola de pe site pusa si la contul de mail/etc. Daca doar ati comentat pe site NU aveti de ce sa va temeti. Daca voi comentati folosind username-ul si parola de Facebook/Twitter atunci NU aveti de ce sa va temeti pentru ca acea logare NU se face prin idevice.ro ci prin Twitter/Facebook. Afectati sunt DOAR cei care au un username inregistrat pe site si pe forum.

Nu trebuie sa va speriati, nu vad ce ar putea avea cu voi vreunul dintre cei care a spart site-ul. S-a intamplat si la case mai mari.