Prima Pagina accesorii iVisorAG – folia care imita si protejeaza ecranul tabletei iPad 2

iVisorAG – folia care imita si protejeaza ecranul tabletei iPad 2

Tineti la aspectul exterior al tabletei voastre? Nu doriti ca el sa fie zgariat sau deteriorat in urma folosirii zilnice a tabletei? Ei bine nu sunteti singurul iar cei de la Moshi Store au o propunere foarte interesanta pentru voi. iVisor este o folie pentru iPad 2 special conceputa astfel incat sa arate exact precum partea din fata a tabletei iPad si sa acopere, la milimetru, toate portiunile expuse ale tabletei. Dupa cum puteti vedea deja, folia are marginile negre/albe exact precum bezelul tabletei deci trebuie aplicata cu foarte mare precizie. Cei de la Moshi sustin ca iVisor poate fi reaplicat in caz de nevoie, si ofera protectie asemanatoare cu InvisibleShield, de exemplu.

Daca va intereseaza iVisor atunci va trebui sa scoateti 30$ din buzunar iar achizitia o puteti face de aici.

  • Mircea Mihai

    E o porcarie. Ce poate sa faca mai mult decat o folie obisnuita? Nimic. Acopera la fel de mult ecranul tabletei iar in schimb este mult mai greu de aplicat pentru ca daca o aplici putin gresit e posibil sa acoperi cativa pixeli cu banda aia neagra. E o stupiditate si pe deasupra are si un pret mult prea mare!

  • Sunt de acord cu Mircea. In incecarea de a veni cu ceva nou pe piata cateodata ies chestii nu foarte reusite. Pe de alta parte, asta nu inseamna ca nu vor fi destul de multi insi carora o sa le placa.

  • Lucian

    Daca ai ipad alb si vrei sa fie negru? Sau invers?

  • Mircea Mihai

    @Lucian la acest aspect chiar nu m-am gandit. Doar asa isi justifica achizitia 🙂