Samsung GALAXY S22: COLOSALA Schimbare la care Visau Fanii

Samsung GALAXY S22 este in centrul unei vesti privind o colosala schimbare care va fi facuta de catre Samsung pentru toti clientii, iata ce vom primi.

Samsung GALAXY S22 ascundere

Samsung GALAXY S22 va avea parte de o schimbare colosala la care visau foarte multi dintre fanii companiei coreene, si se pare ca ea poate fi intr-un final oferita pentru noi. Mai exact, se pare ca pana in momentul in care Samsung GALAXY S22 va fi lansat, ar trebui sa fie finalizata si tehnologia in baza careia vor fi integrate camere sub ecranele telefoanelor mobile ale celor de la Samsung, o schimbare extrem de interesanta pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S22 cu o camera ascunsa sub ecran este ceva la care viseaza foarte multi dintre fanii companiei coreene, si Samsung GALAXY Z Fold 3 ar trebui sa fie primul model care va avea tehnologia integrata. Avand in vedere ca Samsung GALAXY Z Fold 3 va fi lansat inaintea Samsung GALAXY S22, e de asteptat ca acest ultim model de telefon sa aiba inclusa o camera sub ecranul sau, iar asta ar fi ceva cu adevarat interesant pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S22: COLOSALA Schimbare la care Visau Fanii

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat in 2022, cel mai probabil prin ianuarie, insa Samsung GALAXY Z Fold 3 ar trebui sa ajunga pe piata undeva prin iunie 2021, deci peste doar cateva luni. Aceasta tehnologie prin care camerele frontale sunt ascunse sub ecrane este in lucru de multi ani, si 2021 pare sa fie anul in care Samsung o va folosi in cel putin un model de telefon, iar din Samsung GALAXY S22 ar trebui sa ajunga si la cele mai populare modele.

Samsung GALAXY S22 va veni cu siguranta si cu alte schimbari importante atunci cand va fi lansat, insa integrarea unei camere sub ecranul sau va fi cu siguranta unul dintre punctele de atractie cele mai importante. Desigur ca e nevoie si ca aceasta tehnologie sa fie oferita asa cum trebuie de catre Samsung in Samsung GALAXY S22 pentru ca oamenii sa doreasca sa cumpere telefoanele, asa ca nu putem decat sa speram ca totul e gandit bine.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi lansat in luna ianuarie a anului 2022 pentru clientii din toata lumea, dar vanzarile vor incepe cel mai probabil prin februarie, asa ca ramane sa vedem cum vor sta lucrurile.