Decodare permanenta ieftina pentru orice iPhone blocat pe un operator din Marea Britanie

De ce sa dai 165$ sau 150 de euro in Romania pe o decodare pentru iPhone cand poti da doar 50£ ? Se pare ca Super Paddy, cel care a inceput sa decodeze terminale iPhone in orice retea din lume, are o oferta pentru terminalele iPhone codate pe retelele din Marea Britanie. Fie ca e vorba desore Orange, O2, T-Mobile sau Vodafone, toate pot fi decodate la preturi mai mici de 50£. Exceptie face 3 UK care deocamdata nu a fost adaugat in lista cu preturi mici insa presupun ca in zilele urmatoare veti gasi si acest operator acolo. Iata pentru ce operatori din Marea Britanie puteti face decodare ieftina :

  • Orange – 40£;
  • O2 – 30£;
  • T-Mobile – 45£;
  • Vodafone – 35£.

Decodarea in sine dureaza 2 – 3 zile si mai multe detalii gasiti aici.

40 COMENTARII

  1. Slabe sanse, odata activat iti poti salva cu SAM activarea asta unu la mana si a doua parte poti salva folderul Lockdown care contine toate fisierele de activari.

  2. toti cauta sa faca bani din decodarea asta permanenta . il cumpara codat (~1200ron) , incearca sa-l decodeze cat mai ieftin posibil(100-300ron) si il vand cu pret aproape dublu(~2000ron).
    momentan am un i4 codat orange ro si as fi vrut sa-mi iau neverlocked dar mi-am luat gandul pt ca in primul rand nu stau sa decupez cartele ca sa folosesc telefonul si pe alte retele , am o retea si atat , si mi-e sa nu dau peste un neverlocked facut prin procedura asta si sa ma trezesc cu el cine stie cum.
    Sfatul meu : luati-va i4 codat pe reteaua voastra , e cel mai sigur.

  3. E bun si codat in .ro, dar noi astea care mai plecam p’afara, in scurte diplasari ce sa facem?
    Roming-ul nu e tocmai ieftin, si dai 60, 90, 150€ pe decodare.

  4. Buna seara ma poate oare ajuta cineva sa aflu pe ce retea din uk e codat iphone-ul 4?modelul ar fi mc603b si am mai cautat pe net iar pe multe site-uri zice ca ar fi never locked..dar cu o cartela de cosmote zice no service(si apropo de asta sta vreo 10 min sa caute semna si nu apare invalid sim ci pur si simplu no service,cartela sigur e functionala)multunesc anticipat celor care ma pot ajuta. Dau o bere cu prima ocazie. O seara faina in continuare

  5. Incearca sa itri in Settings-General-Network-Cellular Data Network. Ar trebui sa ai setarile pentru net, wap, mms pentru reteaua in care e codat, eu asa am gasit, dupa care poti verifica cu un sim. @robert: nu neaparat, si eu am mc603b si era codat pe vodafone uk.

  6. Am platit si eu decodarea azi, astept sa vad ce se intampla…anyway mi-am jailbreakuit (si astept un untethered pt. 4.3.2) pentru iph4-ul si astept un feedback…sa speram ca totul functioneaza…

    Multumim zaone pentru informatii astfel nu cred ca dadeam de oferta.

  7. Un telefon decodat nu ti-l codeaza apple dinnnou. Gandeste-te cum ar fi sa-ti decodezi un telefon codat in orange la orange si apoi dupa ce pleci de la ei din retea sa ti-l codeze. Odata decodat asa ramane. Nu are nimeni interesul sa-ti blocheze iphoneul. Ce avantaj ar avea daca ar face asta.

  8. @Tibor R. Balogh: Cu placere.
    @Me: Una e sa ti-l decodeze Orange cu forme legale, adica documentatie care dovedeste ca e decodat si alta e sa faci decodare de genul asta. Tu practic nu ai absolut nimic, care sa demonstreze ca telefonul ala e decodat legal. Daca Apple il recodeaza nu ai ce face decat sa te judeci cu ala care ti-a facut decodarea. Normal, Apple nu are nimic de castigat din recodare, insa la operatori e alta situatie.

  9. @v3n0m ms de replay dar nu apare nici o configuratie pe acolo
    @robert nu functioneaza acceasi chestie deci cred ca e codat

    M-am uitat si la carrier in general>settings>about dar apare not available

    Dar daca mai are careva vreo idee,apreciez

  10. Odata decodat telefonul asa va ramane…nu mai incercatzi voi sa speriati lumea.. banii din treaba asta merge catre apple si punct.(o parte)…asta e are lumea telefoane nevarlock nu numai voi care atzi dat 800e cand atzi luat deja unul nevarlock

  11. In settings-general-about verifica ce iti scrie la carrier. (De ex. Carrier Vodafone UK 9.0). Daca nu iti apare, imi pare rau, singura solutie ar fi sa incerci cu diferite sim-uri de uk.

  12. @ Sneiku telefonut tau e codat pe o retea din uk…..mergi la un service de telefoane care au cartele de afara faci o activare oficiala si gata sti……..

  13. eu miam decodat iPhoneul meu si vreau sa ii fac update cu itune de la Apple sa mil codeze inapoi pe rețeaua care sunt si nu pot imi da eroare ..

  14. eu nu vad unde scrie la ala pe site ca “Preturile sunt valabile pana diseara la ora 12” ?
    acolo scrie asa : Order before midnight GMT, for next day unlocking – ceea ce inseamna cu totul altceva..

  15. @ me pt ca daca nu il codez inapoi mi se duce garantia la el si asigurarea pe care le platesc si as fi vrut sa il pot face inapoi codat sa nu mai an treaba ca si asa folosesc aclelasi sim

  16. @ danpuf Duminica la amiaza am achitat…noroc ca am avut pe Vodafone UK…si asa a costat 35 de lire.

    Partea proasta e ca azi mi-am f***ut softul…cumva…am incercat un restore cu 4.3.1 ca ma enerva tethered jailbreakul, mi-a dat eroare iTunes…si de atunci nici boot nici versiunea oficiala 4.3.2 nu a mai vrut sa mi-l repuna…deci la service cu el, unde cica o sa mai incerce dupa cele 2 ore in cat au incercat sa mi-l faca azi. sa mi-l faca pe maine…cica au ceva idee…sper, ca eu am citit pe forumuri, etc. si nu am mai avut nici chef, nici timp…

    Azi nu va apropiati de mine cu electronice ca totul se strica 🙂 La mine laptopul, iphone-ul…la service imprimanta…in taxi taximetrul.

  17. Deci pot sa confirm ca functioneaza decodarea pe Vodafone UK, sper doar sa tina si sa nu blocheze Apple telefoanele care s-au decodat astfel…poate trebuie sa faceti un restore si sa pierdeti tot, am incercat fara restore insa nu a mers, presupun ca din cauza jailbreakului.

    Sunt un om fericit, chiar am prins oferta de weekend cu 35 de lire decodarea.

    Inca o data multumesc zaone!