iPhone 4 are una dintre cele mai populare camere de pe Flickr

Flickr are unul dintre cele mai mari servicii de photo sharing din lume si administratorii website-ului fac in mod regulat grafice in care prezinta cele mai populare camere folosite pentru a face pozele incarcate pe site. Terminalul celor de la Apple se afla in compania selecta a unor camere foto compacte Canon si este in spatele unei camere Nikon D40 insa se etimeaza ca in maxim o luna o da detrona de pe prima pozitie. Cum Flickr este un serviciu folosit in cea mai mare parte de americani este de inteles de ce iPhone 4 este printre primele locuri in ceea ce priveste camerele cu care au fost facute pozele incarcate pe site.

Problema este ca aceste date se bazeaza pe informatiile oferite de pozele incarcate pe Flickr si din pacate nu toate au informatii despre dispozitivul cu care au fost captate. In aceasta situatie exista posibilitatea ca unele camere sau smartphone-uri sa nu fie reprezentate la fel de bine pe Flickr insa avand in vedere ca iPhone 4 este cel mai vandut smartphone din lume imi vine greu sa cred ca vreun terminal Samsung l-ar putea depasi. In final, iPhone 4 va ajunge pe primul loc in topul dispozitivelor cu care au fost inregistrate cele mai multe poze de pe Flickr si nimeni nu il prea poate opri.

2 COMENTARII

  1. Super tare! Dar probabil are de-a face și cu faptul că pozele pot fi upload-ate direct de pe iPhone foarte facil, în timp ce celelalte camere nu au internet, deci nu e la fel de simplu să transferi orice pe Flickr. Cât despre copycats, evident că niciuna nu ajunge așa îndrăgită ca originalul!