Dropbox 1.4.0 update disponibil in AppStore

Dropbox este probabil cea mai populara aplicatie din AppStore care ofera utilizatorilor posibilitatea de a incarca fisiere intr-un cont online de unde le pot accesa oriunde si oricand. Serviciul exista de cativa ani si pana acum milioane de posesori de iDevices si nu numai s-au grabit sa isi faca un cont si sa beneficieze de posibilitatea de a avea acces la fisiere importante oriunde si oricand ori de a putea face streaming audio/video pe propriul terminal. Astazi aplicatia a fost actualizata la versiunea 1.4.0 care aduce cu ea destul de multe noutati dar si cateva bug fix-uri :

● Support for Spanish, French, German, and Japanese
● Return to tab-based interface for simpler app navigation experience
● Improved file uploading experience:
● New dedicated Uploads tab
● Bulk upload photos and videos
● Import files from Mail and other apps for upload to Dropbox
● Numerous bug fixes

Aplicatia Dropbix este disponibila gratuit in AppStore si din ea va puteti face un cont gratuit pentru serviciul oferit de Dropbox.com.

1 COMENTARIU

  1. Dropbox e un serviciu superb. Şi aplicaţia e super. Apropos de apariţii, n-ar fi rău daca ai face un post şi despre aplicaţia Mobyler. E o aplicaţie foarte interesantă şi are nişte tarife super. Poţi telefona pe orice reţea mobilă din România cu 4 cenţi pe minut şi pe fix cu jumătate de cent pe minut. De asemenea, sunt tarife super pentru apeluri internaţionale. Plus că, la înregistrare se primesc 2,5 euro.