Probleme cu butonul silent dupa update jailbreak la iOS 4.3.2

redsn0w 0.9.6 rc(nu mai stiu cat era) care facea untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 aducea si o problema destul de ciudata pentru unii. Mai exact, dupa jailbreak folosind aceasta solutie multe persoane s-au trezit ca butonul silent vibreaza in mod aleator atunci cand este actionat. Problema se datora unor setari implementate aiurea de catre Dev Team si desi atunci MuscleNerd anuntase ca totul s-a rezolvat, iata ca acum in iOS 4.3.2 avem parte de aceeasi problema cu butonul Home.

La inceput nu observasem cat de aiurea vibreaza telefonul atunci cand actionez butonul insa dupa cateva activari/dezactivari a profilului silentios am observat aceeasi problema ca la iOS 4.3.1. Problema nu se manifesta la toata lumea, stiu ca si data trecuta multi dintre voi au spus ca nu au nici un fel de problema deci presupun ca acum situatia va fi identica.

13 COMENTARII

  1. Eu am observat ca atunci cand dau pe silent nu vibreaza. Insa cand dau inapoi sa scot de pe silent vibreaza! Asta e problema?

  2. daca vibreaza in timp ce il scoti din silent, tre sa dai repede on/off la silent si atunci (pana la urmatorul switch) functioneaza normal ip4 4.3.1 redsn0w

  3. Am facut jailbreak cu sn0wbreeze v2.6 (nici o problema apropo) la 4.3.2 si problema cu “vibratia” a ramas inca de la 4.3.1. Pana la urma e de la jailbreak sau e de la firmware?

  4. eu am un iphone 4 newerloked si la fel vibreaza cand il scot de pe silent , nu i-am facut niciodata jailbreak … deci e problema de la apple …..