Video: iPhone alb de 64 GB cu iOS 5 si expose multitasking

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wg-gfF3Pryc[/youtube]

Cei de la Engadget au publicat un clip video in care ne arata un terminal iPhone 4 alb cu capacitae de 64 GB, ceea ce pare a fi iOS 5 si un sistem expose foarte interesant pentru afisarea aplicatiilor deschise in background. Ceea ce vedem noi acolo poate fi foarte usor replicat folosind cateva tweak-uri din Cydia insa poate fi in mare masura adevarat avand in vedere ca vine de la niste persoane care pana acum au prezentat prototipuri si ale altor produse Apple. Desigur ca si acest dispozitiv este un prototip insa nu se stie cat de valid este ce vedem noi acolo.

Interesant este ca acest prototip pare a fi mult mai rapid decat actualul iPhone 4, are integrata posibilitatea de a folosi Facebook, are un nou sistem pentru foldere plus cateva aplicatii folosite de Apple pentru testarea prototipurilor sale. Ce parere aveti, este sau nu iPhone 5?

UPDATE: In iPhone este instalata o aplicatie de test numita Tough Fighter care a fost folosita de Apple in trecut pentru a demonstra capacitatile accelerometrului terminalului. Aplicatia nu este disponibila decat inginerilor Apple si acumar putea fi utilizata pentru a testa nou procesor grafic al terminalului, procesor gasit si in chipul A5. Terminalul are iOS 4 build 8A216 instalat insa cel mai probabil vorbim despre o numerotare pe care Apple o da astfel incat aceste prototipuri sa nu poate fi “descoperite” de concurenta sau jurnalisti zelosi.

Unii spun ca expose-ul pentru multitasking ar fi defapt multifl0w insa interfata este usor diferita.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-gSqtubjTis[/youtube]